Af - 18/10-15 08:48

LIVE: Verdens mest bizarre velgørenhed i gang - det her skal han gøre i 75 timerLIVE: Verdens mest bizarre velgørenhed i gang - det her skal han gøre i 75 timer

Du kan følge det hele live lige her.

Jack White er en mand med en mission. Han vil sætte fokus på børnediabetes - og det er jo også en fin tanke. Men måden, han vil skrabe penge sammen på, den er lidt mere i den spøjse ende.

Han har låst sig inde på et hotelværelse i Southampton, England, hvor han i 75 timer vil lytte til 80'er-klassikeren af Rick Astley 'Never Gonna Give You Up'. Ja, samme sang igen og igen - og så bliver det livestreamet, som du kan se over artiklen.

Wow! Arabisk prins giver 210 milliarder kroner til velgørenhed
Wow! Arabisk prins giver 210 milliarder kroner til velgørenhed

På ordre fra lægerne slukkes musikken dog i nattetimerne, så han kan få lidt søvn. Men når fuglene begynder at pippe, begynder Rick Astley at skråle igen. Det forventes, at han ender med at lytte til den ikoniske sang hele 2.500 gange.

Jack White har opsat et sæt regler. Han må således hverken vaske sig eller snakke, også så skal han leve af grød, vand og ris. Han vil hverken have sin telefon, bøger eller anden underholdning til rådighed.

- Jeg vil samle penge ind til JDRF (en fond, der forsker i børnediabetes, red.). Det er velgørenhed, der står mit hjerte nær, siger Jack White ifølge Mirror.

Velgørenhed: Kendte kvinder ræser for velgørenhed
Velgørenhed: Kendte kvinder ræser for velgørenhed

Årsagen til at det netop er diabetes, der sættes fokus på, er, at Jack Whites nevø lider af sygdommen. Projektet slutter mandag.

Man kan følge indsamlingen her. Den er i skrivende stund på 49.000 kroner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DSB hæver priserne for tusindvis af...
bt.dk
Sønderjyske-profil efter...
bt.dk
Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
Ikeas kæmpestore varehus i Danmark...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx