Af - 10/08-14 13:51

Alderen går op og det samme gør indtjeningen: Derfor scorer Kate Moss stadig kassenAlderen går op og det samme gør indtjeningen: Derfor scorer Kate Moss stadig kassen

Jo ældre hun bliver, jo flere penge tjener hun. Lige nu sprænger hun alle rammer og fordomme.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkiv)

Supermodellen Kate Moss's bankkonto nyder godt af, at dens indehaver har rundet, det for modeller så skarpe hjørne, 40 år.

Tillykke! 40 billeder af en grotesk lækker 40-årig
Tillykke! 40 billeder af en grotesk lækker 40-årig

Trods tidligere skandaler i 00'erne, viser modellens netop offentliggjorte regnskaber, at Kate Moss's største selskab Tilly Church Ltd., sammen med hendes andet selskab, Skate LLP sidste år havde 200 millioner kroner i kontanter. De fleste i banken og resten på vej. Det er ifølge The Guardian 30 millioner mere end året før

Ny Kate Moss-dokumentar markerer de 40 år
Ny Kate Moss-dokumentar markerer de 40 år

Mange var ellers parate til at afskrive Kate Moss i 2005, hvor hun blandt andet blev beskyldt for voldsomt narkomisbrug og flere store firmaer droppede hende som model. Kate Moss undskyldte, men indrømmede aldrig at have et misbrug.

- Folk sagde det var enden på hendes karriere. Men det modsatte er sket. Hun kom tilbage med fornyet styrke. Nogle gange kan skandaler være en værdifuld ressource, siger professor i kultur og medier, Staffordshire Universitet, Ellis Cashmore til The Guardian.

Kate Moss's fortsatte succes skyldes ifølge britiske modeeksperte også et voksende marked af kvinder over 40 år, som har penge til mode og skønhedsprodukter.

- Hun afspejler markedet perfekt, for firmaerne er endelig vågnet op til disse kvinder. Der plejer at være en hård udløbsdato for modeller, men det er under forandring, og jeg håber, at også andre modeller over 40 år snart vil få gang i karrieren, siger modekommentator Caryn Franklin til avisen.


LÆS OGSÅ: Kate Moss modtager ærespris

LÆS OGSÅ: Afsløret: Her er Kate Moss' Playboy-forside

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk læge: Populær myte om kvinders...
bt.dk
Mads Langers skade forværret: 'Jeg...
bt.dk
Brand i lejlighed: Person var død, da...
bt.dk
John døde efter fejl på dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx