Af Webstud/AS - 09/10-17 10:39; Opdateret: 09/10-17 11:21

Spritny iPhone går pludselig i stykker: - Apple er i krisetilstand, vurderer ekspertSpritny iPhone går pludselig i stykker: - Apple er i krisetilstand, vurderer ekspert

Der kommer flere og flere anmeldelser fra skuffede kunder om, at deres nyindkøbte iPhone 8 Plus er gået i stykker. Det skyldes angiveligt et problem med batteriet.

storybild

Apple har tilsyneladende problemer med den spritnye iPhone 8 Plus. På Twitter skriver en række frustrerede brugere, at deres telefon er gået i stykker kort efter, de har lagt den til opladning.

Apples svar lyder: 'Vi ser på det', mens en ekspert vurderer, at de er i krisetilstand.

LÆS OGSÅ: Samsung frygter galaktisk stort tab efter batteriskandale

Det blev første gang beskrevet af Apple News i slutningen af september, hvordan taiwanesiske medier rapporterede, at skærmen og kroppen på en iPhone 8 Plus pludselig gik fra hinanden under opladning.

Der skulle ikke gå længe, før flere kunder kunne berette, at deres splinternye iPhone 8 var itu da de modtog den eller kort efter, de havde lagt den til opladning.

Mens det første fejlslagne batteri blev opdaget i Taiwan, er kunder fra Hong Kong, Japan, Grækenland og Canada nu også blevet ramt af nøjagtigt samme problem - iPhone-skærmen hopper af, fordi batteriet svulmer op.

LÆS OGSÅ: Så dårligt er batteriet i nye smartphones

Problemer med batterier skræmmer enhver elektronikproducent, som har Samsungs skandale fra sidste år i frisk erindring. Her brød Galaxy Note7-smartphones i brand på stribe og Samsung led et gigantisk økonomisk tab, estimeret til adskillige milliarder kroner.

 

Ingen iPhone 8'er er endnu brudt i brand eller eksploderet, hvorfor Apple forsøger at nedtone panikken. De udtaler ifølge VICE, at de 'kigger på det [batteriproblemet, red.]', men at det kun drejer sig om enkelte, isolerede hændelser.

The Verge har talt med en ekspert, som vurderer, at topchefer i den amerikanske it-gigant er 'i krisetilstand' over de omkostninger og den skade, batteriproblemet potentielt kan påføre Apples brand.

LÆS OGSÅ: Denne populære app dræner dit iPhone-batteri

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Teenager dræbt i arbejdsulykke
bt.dk
Blev ringet op af verdens største...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Medie: FC Midtjylland tæt på massiv...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx