Af - 01/03-15 09:36

CNN undskylder efter kæmpebrøler med PutinCNN undskylder efter kæmpebrøler med Putin

CNN beklager nu, at stationen bragte et billede af Vladimir Putin under et indslag om Jihadi John.

TV-stationen CNN bragte sig selv i et uheldigt fokus, da man lørdag viste et billede af Vladimir Putin under et indslag om den britiske bøddel "Jihadi John", der for Islamisk Stat har halshugget flere vestlige gidsler.

Avis: Videobøddel fra Islamisk Stat såret i luftangreb
Avis: Videobøddel fra Islamisk Stat såret i luftangreb

Den uheldige illustration opstod, da TV-stationens korrespondent i London, Max Foster, var i færd med at fortælle om de gidsler, som Islamisk Stat har taget i løbet af de sidste otte måneder. Korrespondenten indgik i et indslag, der handlede om ”Jihadi John”, som i fredags blev identificeret som Mohammed Emwazi af den amerikanske avis, Washington Post.


Undervejs blev skærmen delt i to, og i højre side kunne man se et billede af Ruslands præsident Vladimir Putin, mens tekst-bjælken sagde: Jihadi John identificeret.

BBC sætter navn på Islamisk Stats britiske halshugger
BBC sætter navn på Islamisk Stats britiske halshugger

CNN har efterfølgende beklaget, skriver The Telegraph.

- En teknisk fejl under dagens breaking news-udsendelse betød, at et billede af Vladimir Putin ved et fejl blev vist. Billedet af Putin skulle først vises i et senere indslag. Vi beklager fejlen, oplyser en talsmand hos CNN til det russiske nyhedsbureau Tass news.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx