Af - 01/06-15 22:14

Klar på mere erotik? Mere 'Fifty Shades' er på vejKlar på mere erotik? Mere 'Fifty Shades' er på vej

Denne gang bliver historien fortalt ud fra Christian Greys synspunkt.

Bildstrecke im Grossformat »

”Der er altid to sider af en sag,” skulle forfatteren af de voldsomt populære 'Fifty Shades'-bøger, E. L. James, ifølge The Independent engang have nævnt.

Og nu har hun tænkt sig at fortælle den anden side af de populære romaner med det ret erotiske indhold. Mandag annoncerede hun nemlig på på Instagram, at en ny bog er på vej.

'For dem, der har spurgt, så kommer Christian Greys synspunkt af 'Fifty Shades of Grey' på gaden den 18. juni på hans fødselsdag. Den hedder 'Grey'... Jeg håber, I vil kunne lide den,' skriver hun til det billede, som du kan se herunder.


Bruce Jenner skiftede køn: Sådan ser hun ud nu
Bruce Jenner skiftede køn: Sådan ser hun ud nu

De første tre bøger er skrevet ud fra den kvindelige hovedrolle, Anastasia Steele, og nu kommer historien altså set gennem Christian Greys øjne. Der skulle altså ikke være tale om en helt ny historie, men den samme fortælling fra en anden synsvinkel.

Men det har flere af bøgernes fans så også ønsket, og derfor fortæller forfatteren også, at bogen er dedikeret til de mange fans, der har spurgt igen og igen. Nu kommer de altså til at kunne læse, hvordan Christian Grey har det, når han svinger pisken.

'Christian er en kompleks karakter, og læserne har altid været fascinerede af hans lyster og motivationer og hans problemfyldte fortid', fortæller E. L. James på sin blog.

Par knaldede løs på 'Fifty Shades of Grey'-museum
Par knaldede løs på 'Fifty Shades of Grey'-museum

Udgivelsen af 'Grey' har været hemmelighold helt frem til mandagens annoncering. Når bogen om lidt under tre uger kommer på gaden, bliver det i første omgang i USA og Storbritannien, skriver The Independent.

Hvornår den kommer til Danmark, og om den kommer i en dansk udgave, vides endnu ikke.

LÆS OGSÅ: Pia Kjærsgaard anmelder 'Fifty Shades of Grey': 'Det er slet ikke porno'

LÆS OGSÅ: TV: Mænd er altså ikke liderlige hele tiden

LÆS OGSÅ: Her går der ged i filmtitlerne

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx