Af - 11/09-13 09:09

41-årig revisor dræbte teenager under brutal sexleg41-årig revisor dræbte teenager under brutal sexleg

En 41-årig italiensk revisor står tiltalt for at have dræbt en rumænsk teenager under en brutal sexleg og for at have usømmelig omgang med liget.

storybild

En 41-årig italiensk revisor står tiltalt for at have dræbt en rumænsk teenager under en brutal sexleg og for at have usømmelig omgang med liget. (Billede: Facebook)

Italienske medier har kastet sig frådende over en markaber sexmord-sag, hvor en 41-årig revisor, Andrea Pizzicolo, står tiltalt for at have dræbt en rumænsk teenager under en brutal sexleg og for efterfølgende at have usømmelig omgang med liget.

LÆS OGSÅ: Amanda Knox: Jeg dræbte ikke jeres datter

Det skriver det italienske nyhedsbureau Ansa.

I weekenden forklarede politiets anklager, Vincenzo Russo, under et pressemøde, at Andrea Pizzicolo, var blevet anholdt af politiet i sit hjem i byen Aresa, hvor han bor sammen med sin 5-årige datter og en uidentificeret kvinde.

Ifølge politiet dræbte Pizzicolo den 18-årige under en erotisk leg natten til lørdag.

Blev fundet på kornmark
Liget af den rumænske teenager, Lavinia Simona Ailoaiei, blev søndag fundet af en landmand på en kornmark i den italienske region Lombardiet.

LÆS OGSÅ: Knox: 'Jeg er stolt af mine engangsknald'

Om halsen havde den unge pige stramme plastikstrips og et håndklæde over hovedet. Sidstnævnte førte politiets efterforskere til et hotel i nærheden, hvor den 41-årige revisor havde opholdt sig.

Da politiet efterfølgende valgte at ransage den 41-åriges hjem, fandt man den samme slags plastikstrips, som Lavinia Simona Ailoaiei havde haft rundt om halsen.

Efter at have afhørt den sigtede Andrea Pizzicolo i fire timer, tilstod han mordet på den unge kvinde:

- Jeg mistede besindelsen og gik over stregen, skulle den 41-årige revisor ifølge anklageren have sagt.

Ifølge politiets oplysninger mødte de to hinanden på internettet. Og i onsdags i sidste uge mødtes de for første gang face to face. Anden gang de mødtes var på et motel nord for Milano fredag, og det var angiveligt hér, den 41-årige i forbindelse med en sexleg spændte strips rundt om halsen på den 18-årige pige.

LÆS OGSÅ: Amanda Knox bliver væk fra ny retssag

Den mordsigtede har under forhøret fortalt politiet, at pigen pludselig fik problemer med vejrtrækningen, men at han ikke var i stand til at fjerne de stramme plastikbånd fra hendes hals.

Det virker dog ikke til, at 41-årige Andrea Pizzicolo angrede voldsomt.

Ifølge anklager Vincenzo Russo transporterede Pizzicolo liget af den unge kvinde til et andet hotel, hvor han havde sex med hende.

Herefter dumpede han liget på en kornmark.

Politiet kunne ved eftersøgningen i nærheden af hotellet finde den 18-åriges mobiltelefon og hendes andre ejendele i en papirkurv.

Andrea Pizzicolo er nu varetægtsfængslet og sigtet for mordet på den unge pige.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Muslimsk læge: Støjberg, du glemmer...
bt.dk
Chok i FC København: Stjernespiller...
bt.dk
Danske sygehuse slår fast: Det gode...
bt.dk
Har du set sådan én før? Mystisk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx