Af - 06/08-15 17:39

Fastfood-ansat var klam med burgerbolle - Nu har hun fået sparketFastfood-ansat var klam med burgerbolle - Nu har hun fået sparket

En video, der er optaget i en kendt, amerikansk fastfood-kædes restaurant, har vakt opsigt og harme.

En video optaget i en af den store amerikanske fastfood-kæde Checkers' restauranter har de seneste dage skabt et ramaskrig blandt kædens kunder, der med god grund har mistet appetitten.

Årsagen er en ung, kvindelig ansat, der ses tabe en burgerbolle ned på køkkengulvet og bagefter tørrer fliserne med den. For det ikke skal være løgn, bruger kvinden efterfølgende den selvsamme bolle til at lave en burger.

Klamt: Kvinde fandt hoved i sin spinat
Klamt: Kvinde fandt hoved i sin spinat

Som du kan se i videoen øverst i artiklen, er kvinden fuldt ud bevidst om, at hun bliver filmet, mens hun demonstrerer sin klamme håndtering af maden.

Videoen, der angiveligt skulle være en måned gammel og stamme fra en Checkers-restaurant nær storbyen Baltimore, har gennem den seneste uge spredt sig som en steppebrand på de sociale medier og skabt en viral shitstorm mod Checkers, der beklaget episoden og fyret kvinden, skriver Daily News.

Joe & the Juice får sur smiley for lunken tunsalat
Joe & the Juice får sur smiley for lunken tunsalat

Brødbetynget ansat
Ifølge en talskvinde fra Checkers blev burgeren dog aldrig serveret for nogen kunder, og videoen skulle angiveligt blot have været en dårlig joke fra den ansattes side.

- Jeg er ligesom jer rystet og skuffet over det, jeg så i videoen, siger Lori Malcolm, der er HR-chef hos Checkers, i en udsendt video-pressemeddelelse.

- Vi har talt med den ansatte i videoen og hendes mor, og den ansatte er flov og ked af det, der er sket, siger Lori Malcolm.

LÆS OGSÅ: Ad! Pige bestilte fritter på McDonald's og fik sig en sprællevende overraskelse

LÆS OGSÅ: Altid sulten: Alex er allergisk over for AL mad

LÆS OGSÅ: 10.000 kalorier om dagen: Sådan åd Englands tykkeste mand sig ihjel

LÆS OGSÅ: En person død af listeria-smittet laks

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx