Af - 03/09-15 18:04

TV: Bygningen brænder - men han vender tilbage efter DET herTV: Bygningen brænder - men han vender tilbage efter DET her

En amerikansk mand er blevet en sensation på nettet efter en noget anderledes redningsaktion.

(KMPH FOX 26)

Da kone og børn var i sikkerhed, besluttede Robert Wright at løbe tilbage i sin brændende lejlighedsbygning for at redde sit kæreste eje - hans spareribs. Og dem kom han gående med, da lokale journalister fra KMPH Fox 26 stødte på ham uden for bygningen.

Youtube screendump: KMPH Fox 26

Københavnsk kirke ramt af brandattentat
Københavnsk kirke ramt af brandattentat

- Jeg fik mine børn ud først, og så kom jeg i tanke om mine spareribs. Jeg havde ikke tænkt mig at lade dem brænde, fortæller Robert Wright til kameraholdet, mens han holder 'ribsene' op for kameraet.

Robert Wright er nabo til lejligheden, som brød i brand. Her opdagede han ild, mens han var ved at grille. Efter myndighedernes redningsaktion, kunne politiet oplyse, at en kvinde og hendes seksårige barn blev indlagt efter at have inhaleret for meget røg.

Hærværk mod asylcenter: Nazisymboler er første advarsel
Hærværk mod asylcenter: Nazisymboler er første advarsel

Hovedpersonen selv fortæller, at han under sin redningsaktion også inhalerede en masse røg, men at det var det hele værd.

- Nu vil jeg nyde min grill mad og min aften, siger 'redningsmanden.'

Videoen af interviewet er blevet delt vildt på sociale medier, og KMPH's lille Youtube kanal har høstet næsten en halv million kliks på bare tre dage. Her forudser flere brugere, at Robert Wright vil blive genstand for en lang række memes fremover.

To Nato-soldater dræbt i Afghanistan
To Nato-soldater dræbt i Afghanistan

Du kan se interviewet i playeren over artiklen.

LÆS OGSÅ: Anklager: Togskyder så religiøs video og bar 270 patroner

LÆS OGSÅ: Vidner om togskud: Klik, klik, klik og 15 sekunders terror

Andre læser lige nu

Hitter på mx

AnnonceHitter på mx