Af Fie West Madsen - 17/10-17 12:31

Amerikansk mor anklaget for at bage sine børnAmerikansk mor anklaget for at bage sine børn

24-årige Lamora Williams nægter drab på sine to små sønner.

storybild

En 24-årig mor er anklaget for at have slået sine to sønner ihjel ved at lægge dem i ovnen og tænde.

Den 24-årige mor Lamora Williams fra Atlanta er anholdt og anklaget for mordet på sine to sønner på henholdsvis et og to år, som hun angiveligt har slået ihjel ved at lægge dem i ovnen og brænde dem.

Det skriver lokalmediet the Atlanta Journal Constitution, der har fået indsigt i arrestordren på den 24-årige mor.

Moderen skulle angiveligt have lagt sine to sønner i ovnen et sted mellem midnat torsdag og klokken 23 fredag aften, men politiet afventer stadig den officielle obduktionsrapport, før dødsårsagen kan fastslås. Politiet har dog udtalt, at drengene er fundet med brændemærker på kroppen.

Det var drengenes far, Jameel Penn, der fredag aften kontaktede politiet, efter drengenes mor havde ringet ham op via videochat. Hun filmede rundt i sin lejlighed, og her så faderen sine to sønner ligge livløse på gulvet.

Inden Lamora Williams kontaktede faderen til hendes sønner, havde hun dog ringet til sin veninde gennem mange år, Neesa Smith, og ifølge veninden havde hun her fortalt, at hendes to sønner var døde.

»Jeg spurgte hende, hvad der var galt, og hun sagde 'Jeg kan ikke mere,' forklarede Neesa Smith til the Atlanta Journal Constitution.

Under telefonsamtalen fredag opfordrede hun samtidig sin veninde til at kontakte politiet.

Lørdag blev den 24-årige mor anholdt på sin bopæl og sigtet for mordet på sine sønner. Politiet har senere fjernet ovnen fra hjemmet for at undersøge den nærmere.

Ifølge politiet har Lamora Williams selv forklaret, at hun efterlød sine børn med en babysitter fredag eftermiddag, og da hun kom hjem fredag aften, fandt hun sine børn døde. Politiet har dog forklaret, at man ikke tror på moderens version.

Flere venner og familiemedlemmer har til the Atlanta Journal Constitution forklaret, at den 24-årige mor lider af psykiske problemer, som aldrig er blevet behandlet. Det er dog ikke bekræftet, hvorvidt Lamora Williams lider af nogle psykiske sygdomme.

Den 24-årige mor mødte ikke op i retten mandag, da det første retsmøde i sagen blev afholdt.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpebeløb: Nyt sommerhus på markedet...
bt.dk
Ikonisk stadion til salg: Rigmand vil...
bt.dk
Prins Harry har valgt sin forlover...
bt.dk
Danskerne advares mod bilforhandleres...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx