Af - 02/01-17 06:30

Donerede sushi til kræftramte: Han blev chokeret, da han så billeder fra festDonerede sushi til kræftramte: Han blev chokeret, da han så billeder fra fest

En norsk mand donerede sushi til et arrangement for kræftramte på et lokalt hospital. Men så så han billeder af sin sushi fra en privat fødselsdag.

storybild

Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Steffen Ortmann)

Tommy Ka Chun Yip blev den 14. december ringet op på sin sushirestaurant i den norske by Trondheim.

Her blev han spurgt af stemmen, om han ville donere sushi til afdelingen for kræftramte på det lokale St. Olavs Hospital, hvor der skulle holdes et arrangement for de indlagte.

Danskerne har talt: Her får du landets bedste takeaway
Danskerne har talt: Her får du landets bedste takeaway

Det kunne ejeren af restauranten Sushime ikke sige nej til, da stemmen i den anden ende udgav sig for at være en frivillig på hospitalet. Det skriver Aftenposten.

- Jeg er normalt skeptisk over for sådan nogle ting, men denne gang sagde jeg ja. Min mor døde af kræft i 2009, og jeg følte, det var en god sag at støtte, fortæller han til Aftenposten.

Spis amok! Fem steder med all-you-can-eat-sushi
Spis amok! Fem steder med all-you-can-eat-sushi

Manden dukkede to dage senere op og hentede sushien. Og han virkede smadderflink, beretter Ka Chun Yip, og da han fortalte om arrangementet, maden skulle bruges til, undersøgte restaurantejeren det ikke nøjere.

Men det burde han have gjort.

Manden havde lovet at sende billeder fra arrangementet, men da det aldrig skete, begyndte han selv at snuse rundt efter arrangementet på internettet.

- På Facebook fandt jeg et festbilledet fra en fødselsdag, manden havde været til samme dag, som han hentede maden, fortæller han. Derfor ringede han til ham, der havde fødselsdag, som fortalte at det var blevet serveret på dagen, og at han var chokeret over at høre det.

Sådan laver du bacon-sushi til morgenmad
Sådan laver du bacon-sushi til morgenmad

Manden har aldrig indrømmet, at det var svindel, men har prøvet at forklare det med, at hospitalet ikke kunne modtage sushien med så kort varsel.

Men efter flere opfordringer og SMS'er fra Yip, endte manden trods alt med at betale for sushien, så restaurantejeren gider ikke forfølge sagen yderligere:

- Det er simpelthen lavmålet. Der er jo ingen, der gør sådan her. Jeg har brugt store dele af julen på at tænke på det, og jeg har også haft problemer med nattesøvnen. Nu orker jeg bare ikke at tænke mere på det.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Væbnet betjent blev uden for skole...
bt.dk
Piotr Wozniacki om at træne Caroline:...
bt.dk
Mysterium på Christiania: Hvorfor...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx