Af - 24/04-14 23:39

Er dette verdens sejeste profil på et socialt medie?Er dette verdens sejeste profil på et socialt medie?

Den tidligere basketball-stjerne Shaquille O'Neal bliver hædret vidt og bredt for sin cool profil på det sociale netværk LinkedIn.

storybild

Han er en af de helt store stjerner i moderne NBA-historie. Nu får han også en række amerikanske medier til at juble over hans profil på det sociale medie LinkedIn. (Billede: Polfoto/AP/Manuel Balce Ceneta/arkiv)

Der findes millioner og atter millioner af profiler på sociale medier. Men i denne uge er en lang række amerikanske medier faldet i svime over en bestemt profil på det sociale netværk LinkedIn, og den tilhører den tidligere basketballstjerne Shaquille O'Neal.

Dansk basketball-hold på vej i sensationelt slutspil
Dansk basketball-hold på vej i sensationelt slutspil

Her har han nemlig angivet sin stillingsbetegnelse som værende 'Ejer' og 'Topchef' og sin arbejdsplads som værende 'En lang række firmaer A/S'. Og det er ikke bare en joke – den er rent faktisk god nok: Den tidligere NBA-spiller er blandt ejerne af flere virksomheder. Blandt andet var han en af de tidlige investorer i Google og har i det hele taget ry for at være en forretningsmand med aktier i lidt af hvert, skriver Mashable.

Samtidig morer flere medier sig over profilens billede, som du kan se ude til højre – og over dunkekongens tekst om sig selv.

På disse sociale medier regerer kvinder
På disse sociale medier regerer kvinder

'Jeg arbejder på en masse forskellige projekter. Min største styrke er, at jeg beviseligt leder hold til mesterskaber. Jeg mener flere mesterskaber,' skriver han på profilen, som kan besøges her.

Selveste LinkedIns topchef er tilsyneladende blandt dem, der godt kan lide 'Shaq's profil:


Netmediet Slate har været i kontakt med Turner Sports, som har O'Neal ansat som basketanalytiker, og de bekræfter, at LinkedIn-profilen er ægte nok.

LÆS OGSÅ: Er dette den dummeste Twitter-trend nogensinde?

LÆS OGSÅ: Hvad siger dit sociale netværk om dig?

LÆS OGSÅ: Smart dansk iværksætter-idé går i luften om få uger

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Megastjerne afslører ubehagelig...
bt.dk
Politiet efterlyser 48-årig mand: Har...
bt.dk
Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
Nyt rod på Københavns Rådhus: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx