Af Amalie Abildgaard - 14/10-17 17:02

Debra troede, hun havde mødt sin drømmemand: Han viste sig at bære på en mørk hemmelighedDebra troede, hun havde mødt sin drømmemand: Han viste sig at bære på en mørk hemmelighed

En amerikansk kvinde ignorerede en række signaler fra sine omgivelser, da hun forelskede sig i det, hun troede var sin drømmemand.

storybild

Debra Newell mødte John Meehan på en datingside, hvor han udgav sig for at være læge og krigsveteran.

Kærlighed er ikke altid rationel.

En podcast fra L.A. Times fortæller den virkelige historie om, hvordan den 59-årige Debra Newell forelsker sig 55-årige John Meehan, der viser sig at være en helt anden, end hun troede. Vær opmærksom på, at artiklen indeholder spoilere i tilfælde af, at du ønsker at lytte til podcasten, uden at handlingen vil blive afsløret.

Debra fra Californien forelskede sig hovedkulds i den tre år yngre smukke mand John, som hun havde mødt via en online dating-side. Han var veltrænet, og han udgav sig for at være speciallæge og tidligere udsendt i Afghanistan.

Der gik ikke lang tid, før parret besluttede sig, at forholdet var seriøst. Efter blot fem uger flyttede de sammen, og kort tid efter giftede de sig.

Men fra da af begyndte forholdet at gå skævt. Debras døtre havde forinden advaret deres mor mod hendes nye mand. De mente, at han var en svindler.

Debra kunne ikke se, hvad døtrene mente, når de sagde, at han var ude på at narre hende. Heller ikke da John installerede videoovervågning i deres hus for at beskytte Debra mod hendes døtre, fattede hun mistanke.

Gennem podcastserien i seks dele forsøger, L.A. Times at finde ud af, hvem John Meehan i virkeligheden er. Det viser sig, at han hverken er læge eller krigsveteran - derimod har han en meget mindre ædel baggrund.

Det fremgår i podcasten, at han har otte personnumre, er tidligere narkoman, opvokset i en mafiafamilie og har været gift tidligere. Blot tre dage inden han mødte Debra, var han netop blevet løsladt fra fængslet.

Det er den prisvindende journalist Christopher Goffard, der står bag podcasten, som har fået navnet 'Dirty John'. I skrivende stund har 4,2 millioner personer lyttet til serien om den virkelige krimifortælling.

Christopher Goffard selv mener, at de mange lyttere skyldes, at de fleste kender til - eller kender nogen, der kender til - en person, man kender, der viser sig at være en helt anden.

I en mail til Dagbladet.no skriver journalisten:

'Jeg tror, ​​at alle har oplevet et ødelæggende forhold eller kender nogen, der har det - en mor eller søster eller en bror eller barn - og forsøgte at hjælpe, hvor det nogle gange har været forgæves. Folk ved, hvad det betyder at gå på kompromis med at forsøge at opfylde deres romantiske ønsker,' skriver Christopher Goffard og understreger, at dette er et ekstremt eksempel.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fem danskere fortæller: Jeg var utro...
bt.dk
Stjerneadvokat om Peter Madsen: 'Det...
bt.dk
'Badehotellet' mister sin stjerne: Nu...
bt.dk
Pizzeria-ejer idømt to års fængsel:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx