Af - 04/01-14 13:47

Familiefar på flugt gennemgik utrolig forvandlingFamiliefar på flugt gennemgik utrolig forvandling

En 47-årig familiefar sagde, at han ville begå selvmord og forsvandt. Indtil han blev snuppet i onsdags.

storybild

Begge billeder viser Aubrey Price. Til venstre er FBI's billede brugt til efterlysningen - til højre er Glynn County Sheriff' Offices billede efter han blev pågrebet.

Den 47-årig familiefar Aubrey Price er ifølge FBI skyldig i underslæb, misbrug og tyveri for samlet 115 millioner kroner.

Aubrey Price forsvandt sporløst for halvandet år siden og var endda erklæret død af en dommer i Florida, men under en rutinekontrol af biler i Georgia onsdag, blev han snuppet og tilbageholdt.

Da havde ingen set ham siden den 28. juni 2012.

Mirakel? Efter 13 år som blind - nu kan Ulla se igen
Mirakel? Efter 13 år som blind - nu kan Ulla se igen

Ifølge FBI begyndte hans økonomiske svindel i 2010, hvor han som leder af en investeringsgruppe valgte at investere 10 millioner dollar i en bank, som han selv var ansat som direktør for. I de efterfølgende 18 måneder svindlede han og stjal for 21 millioner dollar svarende til 115 millioner danske kroner.

Til sine bekendte forklarede han, at han havde tabt mange penge, og at han ville tage sit eget liv. Derefter forsvandt han sporløst.

Forældre ser datter dø på nettet – og redder 7 liv
Forældre ser datter dø på nettet – og redder 7 liv

Selv om han blev erklæret død, opgav FBI ikke at finde ham. Der blev udlovet en dusør på mere end 100.000 danske kroner til den, der kunne komme med oplysninger, som ledte til hans anholdelse. Og onsdag var der bid.

- Price har løjet over for investorerne om, hvor deres penge ville blive investeret, og løjet om hans eget selskabs økonomiske midler. Han løj over for banken, som han var bestyrelsesmedlem i, om hvordan bankens midler blev investeret, og han løj igen for at skjule løgnen. Det var derfor logisk at tro, at hans selvmord også var en løgn, sagde vicedirektør i FBI, George Venzilos i en pressemeddelelse, der blev offentliggjort sidste år.

Mirakel: Greb to babyer der faldt fra tredje sal
Mirakel: Greb to babyer der faldt fra tredje sal

Aubrey Price risikerer nu en dom på op til 30 års fængsel og en bøde på 5,5 millioner kroner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
Eriksen skal være nybagt far og...
bt.dk
Mand alvorlig kvæstet i bilulykke
bt.dk
Joachim og Marie besøgte Danmarks...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx