Af Joy Fryd Larsen - 16/09-17 12:35

Kan du lide cola - og kaffe? Så bliver du (måske) glad for denne nyhedKan du lide cola - og kaffe? Så bliver du (måske) glad for denne nyhed

...i hvert fald, hvis du har planer om at besøge Asien.

storybild

Coca-Cola Coffee Plus er navnet på en ny drik, som Coca-Cola har lanceret i Japan. Det skriver mediet Shin-shouhin, der har prøvesmagt de opkvikkende dråber.

Den nye Coca-Cola-variant indeholder 50 procent mere koffein end kaffe - og indeholder samtidig 50 procent færre kalorier. Drikken smager angiveligt af klassisk Coca-Cola, men med bi- og eftersmag af kaffe. Om det lyder delikat, må læseren om at bedømme.

Du behøver dog ikke at drage hele vejen til Japan, for at smage den nye læskedrik - du har måske allerede smagt den. Fra 2006 til 2008 kunne man flere steder i verden købe Coca-Cola BlaK, der ligeledes var en kaffe-cola.

Det er ikke første gang, at Coca-Cola lancerer en anderledes version af klassikeren i Japan: I 2009 kunne man således få drikken med smag af grøn te. Tidligere på året lancerede samme producent desuden en light-cola med fibre, der skal hjælpe fordøjelsen - og ikke nødvendigvis fornøjelsen - i gang.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Trods klub-succes: Medie sætter...
bt.dk
Anders fik lavet ’Danmarks dummeste...
bt.dk
Efter historisk skandale: Lars von...
bt.dk
Nyslået Jokermillionær: Jeg får ikke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx