Af - 08/12-15 21:48

Glem flæskesteg og and: Arthur mæsker sig i delfin til julGlem flæskesteg og and: Arthur mæsker sig i delfin til jul

Engelsk pensionist, der har spist 'roadkills' siden han var 13 år, har fundet en død delfin, som han nu har tænkt sig at sætte på julemenuen.

Bildstrecke im Grossformat »

Er du træt af and og flæskesteg til jul? Så kan du måske lade dig inspirere af den 76-årige pensionist Arthur Boyt fra byen Camelford i det sydlige England. Den tidligere biolog har nemlig tænkt sig at sætte tænderne i en noget alternativ julemenu: En delfin, som var skyllet op på en strand tæt ved hans hjem.

- Da jeg fandt delfinen på stranden, samlede jeg de kødstykker, jeg kunne og gemte dem i fryseren til specielle lejligheder som jul. Det smager så lækkert, fortæller englænderen til Daily Mail.

Delfin hopper op i båd, brækker kvindes ankler og slår teenager
Delfin hopper op i båd, brækker kvindes ankler og slår teenager

Ved siden af delfinen fandt han desuden en død sæl. Faktisk har Arthur Boyt allerede taget en smagsprøve på begge dyr, men resten skal altså gemmes til julemiddagen 1. juledag, som han dog får fornøjelsen af at nyde alene, da konen er vegetar.

Det er langt fra første gang, at den sultne englænder har spist døde dyr, som han har fundet på sin vej. Faktisk har han spist trafikdræbte dyr siden han var 13 - heriblandt væsler, pindsvind, oddere og egern.

Han havde sex med delfin: Nu fortæller han alt i dokumentar
Han havde sex med delfin: Nu fortæller han alt i dokumentar

Selvom mange måske ikke ville have lyst til at sætte tænderne i et roadkill, er der også fordele ved den specielle menu, fortæller Arthur Boyt.

- Det gode ved et roadkill er, at du får kød uden at skulle have dårlig samvittighed over, at et dyr bliver dræbt for din skyld, siger Arthur Boyt.

Hans fund vækker dog ikke begejstring hos flere dyreorganisationer, da det faktisk kan være en kriminel handling at spise en delfin, som man har fundet på stranden.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx