Af - 02/07-17 19:10

Nu sætter Melania Trump ord på ægteskabs-rygterneNu sætter Melania Trump ord på ægteskabs-rygterne

Den amerikanske førstedame Melania Trump tager nu til genmæle over for den amerikanske journalist og studievært på MSNBC-programmet 'Morning Joe', Mika Brzezinski.

storybild

Melania Trump (Billede: Nicholas Kamm)

Mika Brzezinski har blandt andet sagt, at Melania Trump kun varetager 'det værste job i landet' på grund af sin søn.

- Jeg siger dig. Melania har det værste job i landet, og jeg tror ikke, at hun ønsker at udføre det meget længere. Jeg tror kun, at hun vil fortsætte, så længe hun er nødt til det af hensyn til sin søn, siger Brzezinski i et interview med InStyle.com fredag.

Donald Trump har allerede været ude med harske kommentarer til rygtet, men nu slå Melania Trump altså også selv tilbage.

- Det er trist, når folk prøve at promovere deres egen dagsorden ved at kommentere mig og min familie - specielt når de ikke kender mig, siger Malania Trump i en pressemeddelelse til Daily Mail.

Brzezinski blev kendt som den primære korrespondent for CBS News ved 'Ground Zero' under terrorangrebet 11. september 2001. Hun er 50 år, og i dag en prominent studievært på MSNBC.

Hun har sammen med sin medvært Joe Scarborough været kritisk overfor Trump, siden han blev indsat som præsident og har tvivlet stærkt på hans evne til at lede landet.

Den seneste uge har beskyldningerne mellem de to og Trumpparret bølget frem og tilbage, hvor Trump bl.a. har kaldt Brzezinske 'dum som en sten' og beskrevet, hvordan hun nytårsaften opsøgte Trump-parret mens hun 'blødte kraftigt efter en ansigtsløftning'.

Men den hårde tone og kritikken preller af på Brzezinski, der fastholder sin opfattelse af Melania Trump.

- Jeg kender Melania. Jeg har ikke talt med hende i måneder nu, men hvis min mavefornemmelse er rigtig, så tror jeg ikke, hun holder ud meget længere. Det er rent instinktivt, men jeg stoler på min mavefornemmelse, den har altid ret, siger Brzeinski.

LÆS OGSÅ: Trump amok i ny video - tæver løs på CNN-logo

LÆS OGSÅ: Falske magasinforsider pryder væggene i Trumps golfklubber

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpe studie: Sodavand, fritter og...
bt.dk
Efterlyst for milliontyveri: Har du...
bt.dk
Stunt-ekspert om Jakob Oftebros...
bt.dk
Putin trækker en streg i sandet: Her...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx