Af - 25/09-16 12:08

5 tegn på, at du har et crush på en kollega5 tegn på, at du har et crush på en kollega

Har du en kollega, hvis navn altid popper op i din søgehistorik på Facebook og Instagram? Så bør du måske overveje, om du har fået et arbejdscrush.

storybild

Der kan være mange grunde til, at det kan være sjovt at gå på arbejde - også på en søndag! Men har du bemærket, at det er blevet lidt sjovere på det seneste, og at du samtidig er begyndt at gå lidt mere op i dit udseende? Så har du måske fået et crush på en kollega.

Er du i tvivl - så har Mashable lavet en liste over fem sikre tegn på, at du er hårdt ramt.

Jalousi

Lægger du konstant mærke til, hvem din kollega taler med, når de står ved kaffemaskinen, og mærker du den der knugende følelse i maven, når kollegaen sætter sig ved siden af en anden til frokosten?
Et sikkert tegn på, at du har et arbejdscrush, er, når du føler jalousi, som intet har at gøre med dine arbejdsopgaver.

Du lyver

"Nej nej, jeg skulle bare have noget vand." Du har aldrig været mere kaffetrængende, men du lader alligevel din søde kollega tage den sidste sjat i kanden, selv om du kom først!

Du finder på undskyldninger

Du tager dig selv i at printe flere gange i timen, når din kollega sidder tæt på printerrummet, ligesom du pludselig får lyst til frisk luft, når din kollega er ude og ryge. Et sikkert tegn på, at du har et crush, er, når du konstant laver om på dine rutiner for at være så tæt på din kollega som muligt.

Stalking


Bliver du pinligt berørt, hvis andre kolleger ser din søgehistorik på Facebook og Instagram? Endnu et tegn på, at du er hårdt ramt, er, når du ved lidt for meget om din kollegas privatliv - og ikke, fordi han eller hun snakker om det på arbejdspladsen - men fordi du stalker!

Du er mere nysgerrig end normalt

Normalt er du fløjtende ligeglad - men når den ene særlige kollega ikke dukker op på arbejde, gør du alt, hvad du kan, for at finde ud, om han eller hun er syg, hvad de fejler, hvornår de kommer tilbage ...

LÆS OGSÅ: FORSKER: Derfor skal du sladre om dine kollegaer på arbejdet

LÆS OGSÅ: GALLERI: Mænd med disse jobs har nemmest ved at score

LÆS OGSÅ: 7 tegn på at du dater en psykopat

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er det nye portræt af kronprins...
bt.dk
Forening raser mod 'Luksusfælden':...
bt.dk
Superliga-bejlerne tager første stik!...
bt.dk
Dansk milliardærfamilie med nære...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx