Af - 11/02-14 20:53

Mobbeoffer stak plageånd i ansigtet med knivMobbeoffer stak plageånd i ansigtet med kniv

En 19-årig britisk mand er idømt fængselsstraf for, at stikke en pige i ansigtet med en kniv, og overfalde en anden. Grunden var, at de drillede ham med, at han lignede Harry Potter.

storybild

19-åroge Ryan Walker fra Engalnd blev mobbet med, at han ligede Harry Potter. I filmene spillet af Daniel Radcliffe som ses på billedet. (Billede: Polfoto/AP/RICHARD DREW)

19-årige Ryan Walker fra Southampton i England, er blevet idømt fire år og seks måneder i fængsel for at have stukket 16-årige Leah Pearce i ansigtet med en kniv, og for at have brutalt overfaldet 15-årige Emma Keeble, det skriver The Daily Mail.

Grotesk: Tævet for at ligne Harry Potter
Grotesk: Tævet for at ligne Harry Potter

Motivet til Ryan Walkers brutale angreb på de to piger bunder i længerevarende mobning. Ryan Walker havde været ude at handle for sin mor, og for at komme ind i huset hvor morderen boede, skulle han passere de to piger som sad på trappen. Han kom til at strejfe pigerne, og de kaldte ham 'Harry Potter' fordi han har briller og kort brunt hår, ligesom troldmandslærlingen fra den populære bog- og senere filmserie.

Radcliffe savner ikke Harry Potter
Radcliffe savner ikke Harry Potter

Han gik derfor ind i huset og hentede først en flaske vand som han hældte over de to piger. Derefter hentede han en urtekniv, og gik mod en nærliggende park, velvidende at pigerne ville følge efter ham. Her mistede han besindelsen og stak Leah Pearce i ansigtet med kniven. Så hårdt at bladet knækkede. Derefter gik han løs på Emma Keeble, som han slog og sparkede. Han bankede desuden hendes hoved gentagne gange ind i et hegn imens han råbte 'dø, dø'.

Harry Potters mor har skrevet pseudonym-krimi
Harry Potters mor har skrevet pseudonym-krimi

Ryan Walker var angiveligt blevet mobbet i længere tid i skolen, og de to pigers tilråb var dråben der fik bægeret til at flyde over.

- Han mistede endeligt besindelsen. Han flippede ud og angreb pigerne på den mest forfærdelige måde. Det kan ikke forsvares, men jeg håber de kan se hvor det kom fra, sagde forsvarer Keely Harvey.

Sjælden Harry Potter-bog solgt for vanvidsbeløb
Sjælden Harry Potter-bog solgt for vanvidsbeløb

Dommeren Peter Ralls, anerkendte pigernes mobning, men lagde vægt på, at et sådan angreb aldrig kan retfærdiggøres.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gunnvør Virgarsdóttir mistede sin mor...
bt.dk
Drabsdømte Peter Madsens forsvarer:...
bt.dk
Boligsælgere kræver mere: De...
bt.dk
Kom hjem til indbrud, en klippet hæk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx