Af - 03/03-16 18:33

Par søgte lejlighed på Facebook: Blev mødt med hadPar søgte lejlighed på Facebook: Blev mødt med had

"Du ligner én på otte år" og "Det er tydeligt, at du prøver at ligne en dreng". Det var nogle af de kommentarer, et lesbisk par fik, da de søgte lejlighed på Facebook.

Bildstrecke im Grossformat »

"Det er tydeligt, at du prøver at ligne en mand" og "Du ligner en på otte år". Sådan skrev folk blandt andet på Facebook til et lesbisk kærestepar - 21-årige Denise og 23-årige Elin - da de søgte lejlighed på Facebook.

144 kilometer. Så langt fra hinanden bor det svenske kærestepar Elin og Denise. Derfor besluttede de for nyligt at flytte sammen, men da de annoncerede efter et sted at bo på forskellige svenske Facebook-sider, blev de mødt med onde kommentarer.

- Folk har skrevet, at Elin ligner en på otte år - hvilket hun ikke er. Der har også været kommentarer om, at jeg skal have mig en rigtig mand, og at det er indlysende, at Elin forsøger at ligne en dreng, skriver 21-årige Denise til metroxpress.

TV: Her rører en lesbisk ved en penis for første gang nogensinde
TV: Her rører en lesbisk ved en penis for første gang nogensinde

Efter de mange ubehagelige kommentarer, ønsker hverken hun eller Elin at komme i avisen med deres efternavne.

Jeg bliver trist, vred og frustreret, når folk derude gemmer sig bag en skærm og kaster lort på andre mennesker.
Det skriver Denise.

Lesbisk elev giver den bedste årsag til at være 'gold digger'
Lesbisk elev giver den bedste årsag til at være 'gold digger'

Parret har før fået negative kommentarer til deres forhold. Det er for eksempel ikke første gang, de får at vide, at de burde finde sig en mand at være kærester med. De får også blikke på gaden, når de går sammen.

- Jeg havde nok forventet, at der ville komme lidt kommentarer til, at vi var lesbiske, men ikke onde kommentarer om vores udseende. Det havde jeg især ikke forventet, når det drejede sig om at finde en lejlighed, skriver Denise.

TV: Jeg er en lesbisk kvinde fanget i en mands krop.
TV: Jeg er en lesbisk kvinde fanget i en mands krop.

Selvom der har været mange ondsindede kommentarer, er det lykkedes parret at finde flere lejligheder, som de nu skal vises rundt i. De hadefulde beskeder på Facebook vil heller ikke få nogen effekt.

- Jeg kommer ikke til at ændre på mig selv, bare fordi andre ikke vil have noget med os at gøre. Vi vil fortsætte, som vi hidtil har gjort, skriver Denise til metroxpress.

Efter det svenske medie Metro publicerede artiklen, har de svenske læsere kommenteret artiklen med rådet om, at de to bare kunne have skrevet, at de var veninder for at slippe for de negative kommentarer.

- Jeg har før lagt en forespørgsel ud, hvor jeg sagde, at vi var veninder, men jeg fik ikke noget svar. Jeg tænkte, at det kun var positivt at skrive, at vi var et par, siger Elin til Metro.


LÆS OGSÅ: 20-årig homoseksuel popstjerne: Jeg taler om det, mange andre er flove over

LÆS OGSÅ: Årets Pride-sang med stærkt budskab: Homokærlighed er ikke anderledes

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Biolog advarer hundeejere: Pas på,...
bt.dk
Peter Madsens dødsporno vist frem i...
bt.dk
Folk har sablet Tivoli ned for det i...
bt.dk
Vegetarer kan mangle kritisk vitamin:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx