Af Nadia Guldbæk Welch - 07/01-18 14:47

Tv-stjerne var på Michelin-restaurant: Så kom hendes mand til at spise det HELT forkerteTv-stjerne var på Michelin-restaurant: Så kom hendes mand til at spise det HELT forkerte

Det er sjældent en dårlig oplevelse at gå på Michelin-restaurant. Dog kan det nogle gange være svært at definere, hvad tingene, der bliver sat foran en, er.

storybild

Tracy Ann Obermans mand blev en smule forvirret, da denne 'anretning' blev stillet foran ham.

Det måtte den engelske skuespillerinde Tracy-Ann Obermans mand Rob Cowan erkende, da parret i sidste uge besøgte en Michelin-restaurant.

Det afslører Eastenders-skuespillerinden selv på sin Twitter-profil, hvor hun i løbet af aftenen har opdateret sine mange fans om oplevelsen.

I første omgang blev der sat en sten foran parret med noget hvidt, der stak op. Og det hvide valgte manden at sætte tænderne i, afslører Tracy-Ann Obermans.

LÆS OGSÅ: Topløs skuespillerinde på Instagram: Hvorfor skal bestemte bryster slettes?

Det var dog ikke en velsmagende oplevelse, for det hvide viste sig at være en serviet til at tørre fingrene af i inden måltidet.

'Min mand prøvede at spise det hvide. Helt ærligt. Bliver alles servietter ikke gjort våde og så serveret i en sten fra Middelalderen?' skriver skuespillerinden i en kommentar.

Generelt beskriver den 51-årige skuespiller besøget på restauranten som en noget blandet oplevelse. Hun kritiserer især anretningen af maden.'Dette er, hvad der sker, når du får en Michelin-stjerne. Eller to eller tre. Helt ærligt,' skriver Tracy-Ann Oberman, inden hun tagger brugeren 'WeWantPlates' (Vi vil have tallerkener, red.), som er en bruger der netop er 'imod' at anretningen af mad bliver alt for moderne.

Dog understreger skuespillerinden, at maden smagte rigtig godt.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Peter Schmeichel i modvind: Udbetaler...
bt.dk
Joe & The Juice brager frem i...
bt.dk
Skuespillerinde skal skilles fra sin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx