Af - 21/04-16 13:11

MUMS: Her bliver din Big Mac endnu VILDEREMUMS: Her bliver din Big Mac endnu VILDERE

VIGTIGT BURGERNYT: Hvis du er vild med Big Mac, så vil du elske den her nye og forbedrede udgave

storybild

(Billede: Oliver Berg)

Mmmh, den søde burgersult rammer i samme sekund, du ser på billedet af en flot bigmac. Og nu er der lækkerier på vej til alle bigmac-fans, skriver Metro.uk.

LÆS OGSÅ: Mc Donald's: Derfor flager vi på halvt for Burger King

McDonalds's er ved at lancere et nyt tiltage for at skubbe gang i forretningen. Burgerkæden præsenterer en endnu større Big Mac ved navn Grand Mac, og den vil indeholde to almindelige burgerbøffer samt en tredje et-punds-bøf. Det svarer til knapt et halvt kilo bøf. Den britiske pris bliver £3.40, og det svarer til cirka 32 kroner.
Og så indeholder den 890 kalorier.


LÆS OGSÅ: Her er sandheden: Babygulerødder fremstilles ikke som du tror

The Grand Mac får selskab af the Mac Jr. Det bliver en mindre, sødere version designet til at være 'nemmere, når man er på farten'. Den skal laves med bare et enkelt lag af bøf. Prisen bliver omkring £1.70, 16 kroner, og indeholder 480 calories.

Det er altså lidt for enhver smag, hvis den største er for stor, og den mindste er for lille, så er der altså også den gode gamle som er lige midt imellem.


LÆS OGSÅ: Spionerede på McD: Michelin-kok vil vinde dansk burgerkrig

MEN.. Foreløbig kommer du ikke til at se de nye burgere på din lokale McDonald's. Den er nemlig foreløbig sat til salg på prøve i Ohio og i Dallas. Hvis det går godt (selvfølgelig gør det det!) så kan vi glæde os til et større verdensomspændende udvalg af Big Macs.


LÆS OGSÅ: Burger Kings kult-burger kommer endelig til Danmark

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx