Af - 30/03-14 18:45

Kidnappet journalist genforenet med søn i et rørende øjeblikKidnappet journalist genforenet med søn i et rørende øjeblik

Det sker efter et halvt år som gidsel i Syrien.

storybild

Der er ingen tvivl om, at det er glæde, som præger Javier Espinosas ansigt, da han ser sin søn Yerai komme løbende mod ham. (Billede: Polfoto)

Den spanske 'El Mundo'-journalist Javier Espinosa og fotografen Ricardo Garcia Vilanova landede søndag i Madrid, efter de har været taget som gidsler i over seks måneder i Syrien.

I militærlufthavnen Torrejon i Madrid blev de mødt af deres familier, der ikke lagde skjul på deres glæde over at bliver genforenet med deres elskede, skriver El Mundo.

Som det ses virker Javier Espinosa lykkelig for at blive genforenet med sin søn Yerai, som kommer løbende mod ham på billedet i toppen af artiklen.

Jeppe Nybroes medfange: Troede jeg skulle dø hos gidseltagerne
Jeppe Nybroes medfange: Troede jeg skulle dø hos gidseltagerne

- Tak til alle, der bekymrede sig for os, og gjorde det muligt for os at komme hjem, siger Javier Espinosa til 'El Mundo'.

De to var angiveligt på vej ud af Syrien, efter en to uger lang opgave, men inden da blev de kidnappet af en gruppe rebeller med forbindelse til al-Qaeda Til at starte med valgte man at tie om kidnapningen, efter ønske fra begge mænds familier.

De to mænd blev lørdag overdraget til Tyrkiet, hvorefter de blev fløjet hjem søndag.

Jeppe Nybroe blev pisket og slået under bortførelse
Jeppe Nybroe blev pisket og slået under bortførelse

Javier Espinosa har været mediets korrespondent i mellemøsten siden 2002.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx