Af - 10/06-16 16:33

Husker du kvinden med verdens største bryster? Sådan har hun det i dagHusker du kvinden med verdens største bryster? Sådan har hun det i dag

Tyske Beshine har stadig tunge ting at bære på.

Sådan ser det ud, når Beshine er i træningscenteret. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Nogle bliver kendt på at gøre videnskabelige opdagelser. Andre på fantastisk sangtalent. Nogle gør karriere som karismatiske reality-personligheder.

Og så er der tyske Beshine.

Hun gør krav på sin del af rampelyset ved at have titlen som påstået indehaver af verdens største kunstige bryster.

I anledning af, at det er et år siden, vi her på mx.dk skrev om Beshine, har vi tjekket op på kvinden, hvis bryster vejer omkring 19 kilo stykket, lyder det på hendes hjemmeside.

Pornomodellen er nemlig ikke færdig med at få mere fylde i brystpartiet fremgår det af hendes blog, hvor hun kalder brysterne for "endless growing tits".

"Ja, mine bryster stikker så langt frem, og de er blevet så brede efter de seneste fyldninger, at hele min torso nu er komplet bryst. Nu skal jeg holde controlleren over mine bryster," skriver hun stunderne, hvor hun spiller Playstation.

"Størrelsen af mine bryster påvirker mit hverdagsliv på så mange måder, men jeg elsker det."

Beshine får specialsyet sit tøj og bh'er i takt med, at brystpartiet forstørres. Hun laver dagligt rygøvelser for at holde sin ryg stærk nok til brysternes massive vægt."Livet er for kort til at være fladbrystet".Flere opdateringer fra Beshine:


Få flere metroxpress-historier i dit feed ved at følge os på Facebook. Du får både nyheder og underholdning (og engang imellem gigantiske bryst-historier).

Se flere billeder på hendes Twitter-profil.

Ny netudfordring involverer både øl og bryster
Ny netudfordring involverer både øl og bryster

Derfor elsker mænd bryster
Derfor elsker mænd bryster

Hun blev smidt ud af fitness-center: - Dine bryster er for store
Hun blev smidt ud af fitness-center: - Dine bryster er for store

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx