Af - 18/09-15 12:44

Flygtning fældet af kamerakvinde: Nu får han blæret job i SpanienFlygtning fældet af kamerakvinde: Nu får han blæret job i Spanien

Den flygtning, der for rullende kameraer blev fældet af en kvindelig fotograf, er blevet taget særdeles godt i mod i den Spanske hovedstad.

Bildstrecke im Grossformat »

Det vakte vrede verden over, da billeder af, hvordan en flygtning i Ungarn blev fældet af en kvindelig fotograf, turnerede internettet i begyndelsen af sidste uge.

Den jordede mand, Osama Abdul Mohsen, har dog fået genoprejsning i mere end en forstand.

Særligt i Spanien vakte billederne forargelse, og det har medført, at en lokal fodboldskole i Madrid-forstaden Getafe har besluttet at hjælpe manden og to sønner med både job og bolig.


Kamerakvinde forhadt efter at sparke flygtninge - nu forklarer hun hvorfor
Kamerakvinde forhadt efter at sparke flygtninge - nu forklarer hun hvorfor

Ifølge New York Times er det formanden for Spaniens fodboldtrænercenter, Miguel Ángel Galán, der har taget affære og skaffet den flygtende mand jobbet, der angiveligt har kostet hele det årlige PR-budget.

Det er dog ikke tilfældigt, at Osama Abdul Mohsen får et job på fodboldskolen, for hjemme i Syrien var han professionel fodboldtræner.

- Så snart han lærer spansk, har vi planer om at tilbyde ham et job i vores organisation, siger Luis Miguel Pedraza fra fodboldskolen til spanske El Pais.

TV: Glem spyttemanden: Kvindelig fotograf sparker ud efter barn
TV: Glem spyttemanden: Kvindelig fotograf sparker ud efter barn

I Spanien skabte sagen så stor interesse, at adskillige medier stod klar på perronen, da Osama Abdul Mohsen med toget rullede ind på endestationen i Madrid.

Den ungarnske kvinde har i øvrigt forklaret sig, men er siden blevet fyret.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx