Af - 17/06-15 21:09

Mand anklager KFC: Fik 'dybstegt rotte'!Mand anklager KFC: Fik 'dybstegt rotte'!

En amerikansk mand mener at have fået serveret noget helt forkert på sit seneste KFC-besøg. Fast Food-kæden afviser hans anklager.

Bildstrecke im Grossformat »

Dybstegt kylling lyder egentlig meget lækkert. Dybstegt rotte gør ikke.

Men det er altså et stykke af sidstnævnte, som en amerikanske Devorise Dixon satte tænderne i, da han var godt i gang med at kæmpe sig igennem en 'chicken tender meal' fra fast food-kæden KFC.

Den 25-årige mand smed efterfølgende et par billeder af sin dybstegte rotte på Facebook, og de er blevet delt mere end 121.000 gange.

'Tog tilbage til KFC i går og snakkede med manageren. Hun undskyldte og sagde, at det er en rotte. Nu er det tid til en advokat!!! Pas på, spis ikke fast food!!!' lyder beskeden i Devorise Dixons opdatering.

TV: Ville du kunne sige nej? Hun lokker mænd i utroskabsfælde
TV: Ville du kunne sige nej? Hun lokker mænd i utroskabsfælde

Flere af dem, der har delt opdateringen, har ifølge MyFoxChicago gjort det på KFC's Facebook-side. Fast food-kæden har så svaret de mange fortvivlede kunder med en besked og et billede, hvor de tvivler på, at historien er sand.

'En kunde har lavet en seriøs anklage mod KFC og nægter at samarbejde i efterforskningen. De billeder, som kunden oprindeligt lagde ud, inkluderede ikke den her vinkel, fordi det tydeligt viser, at det er et stykke hvidt kyllingekød' lyder første del af deres svar.

'Baseret på det - og det faktum, at han nægter at lade nogen se produktet - kan vi kun tro, at han med den her anklage forsøgte at vildlede borgerne med sin hetz, og vi overvejer alle muligheder,' skriver KFC på deres Facebook-side.

TV: Derfor skal du bruge Snapchat
TV: Derfor skal du bruge Snapchat

KFC har også tidligere meldt ud, at de har forsøgt at komme i kontakt med Devorise Dixon, men det har han nægtet. Her nævner de også, at deres kyllingestykker har forskellige former og størrelser, og de derfor gerne vil se den påståede rotte, før de vil gøre mere ved sagen.

WENT BACK TO KFC YESTERDAY AND SPOKE TO THE MANAGER SHE SAID IT IS A RAT AND APOLOGIZED, IT'S TIME FOR A LAWYER!!! BESAFE DON'T EAT FAST FOOD !!!

Posted by Devorise Dixon on 12. juni 2015

LÆS OGSÅ: Klamt: Kvinde fandt hoved i sin spinat

LÆS OGSÅ: TV: Fans i chok over 'Game of Thrones'-afslutning

LÆS OGSÅ: TV: Mystisk banan-trick hitter på Facebook: Her gør han rådden banan frisk igen

LÆS OGSÅ: Fyldt med afføring: Skæg kan være lige så klamt som toilettet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx