Af - 06/09-13 07:35; Opdateret: 06/09-13 08:18

Hvem tjener mest: Kaffe- eller tedrikkere?Hvem tjener mest: Kaffe- eller tedrikkere?

Tænk en ekstra gang over hvilken varm drik du drikker på arbejdet - et valg mellem te og kaffe kan bestemme din løn og popularitet på arbejdspladsen.

storybild

Drikker du kaffe? Så tjener du måske også flere penge end din tedrikkende kollega. (Billede: Polfoto)

I den næste pause skal du måske tænke en ekstra gang over hvilken form for varm drik du indtager på arbejdet. For ifølge en meningsmåling foretaget i Storbritannien, knytter der sig en bestemt type livsstil til henholdsvis kaffe- og tedrikkere.

Meningsmålingen viser blandt andet, at kaffedrikkende medarbejdere er mere argumenterende i diskussioner og mere tilbøjelige til at blive hidsige.

Læs også: Denne kaffe skal du nok ikke drikke alt for meget af

Det er dog også de kaffedrikkende, der igennem de sidste fem år har haft flest lønstigninger, og i dag tjener de i gennemsnit mere end hvad der svarer til 20.000,- kroner mere om året, sammenlignet med tedrikkerne.

Tedrikkerne er derimod ofte mere vellidte på arbejdspladserne, eftersom de har tendens til at være mere fair og afslappede - og derudover var 84% af tedrikkerne holdspillere, sammenlignet med 74 procent af kaffedrikkerne.

Læs også: Torvehaller skal gøre Valby til et madmekka

Lidt færre kaffedrikkere, 12% mod 10%, føler sig 'meget stressede' på arbejdet - men trods det daglige koffein kick, er det kaffedrikkerne der oftest kommer for sent på arbejde, skriver Dailymail.

At det kan have noget at gøre med, at kaffedrikkere foretrækker den offentlige transport fremfor tedrikkerne, der fortrækker bilen, tager meningsmålingen ikke stilling til.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Babylykke: Dansk minister er blevet far
bt.dk
Populær tv-vært beskyldt for...
bt.dk
Ny type lufthavnskontrol: 18...
bt.dk
Janni om tv-program: Konflikterne er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx