Af - 11/10-15 15:04; Opdateret: 11/10-15 15:31

Mirakel-barnet med det halve hoved overrasker alle i ny videoMirakel-barnet med det halve hoved overrasker alle i ny video

Lægerne troede ikke på Jaxon. I en ny video viser han dog store fremskridt.

Bildstrecke im Grossformat »

Lægerne spåede ikke Jaxon Emmett Buell store chancer her i livet. Men nu ser det ud til, at drengen klarer sig bedre dag for dag.

I en ny video, som Jaxons forældre har lagt op på deres Facebook-side, snakker mor Brittany til ham. Og pludselig svarer drengen noget overraskende tilbage med et "I love you."

Uhyggelig amerikansk burger giver ekstra chok på wc'et
Uhyggelig amerikansk burger giver ekstra chok på wc'et

Her kan du se videoen fra Facebook:

Historien om drengen fra Florida med den sjældne lidelse microhydranencephaly, som gør, at hans hjerne og kranie ikke udvikler sig rigtigt, tog for nylig sociale medier med storm.

Mor Britanny har droppet sin karriere for at kunne tage sig af ham, og han er nu lidt over et år gammel. Meget ældre end lægerne troede, han ville blive.

Helt særligt barn trodser lægernes dystre dom
Helt særligt barn trodser lægernes dystre dom

Den eneste grund til, at Brittany kan blive hjemme er på grund af den donationsside, forældrene har oprettet for også at kunne betale for lægeudgifter. Gennem siden har de nu modtaget mere end 130.000 dollars fra mennesker fra hele verden.

- Hans ihærdighed og styrke viser sig allerede, og derfor kalder vi hans inspirerende historie "Jaxon Strong." Vi ved, at han skal bruge et mirakel på den lange bane. Så vi beder stadig om jeres støtte, og det er en velsignelse, at hans mor blive hjemme hos ham for konstant at kunne yde omsorg, skriver familien på hjemmesiden.

Der er flere videoer af Jaxons nylige interesse for at snakke med forældrene på Facebook, og i denne video hjælper Jaxon sin far med at holde den bog, de læser i sammen.

Another amazing video of Jaxon showing how he understands the words we say and responds in a positive manner. In this one Jaxon holds his book when daddy asks him to!!! #JaxonStrong Brandon Buell

Posted by Brittany Buell on Thursday, October 8, 2015

Hvis du har lyst, kan du støtte Jaxon og familien her.

LÆS OGSÅ: Ny kortlægning viser flere hjemløse: Især unge er ramt

LÆS OGSÅ: FILMANMELDELSE: På tur med døden

LÆS OGSÅ: TV: 12-årig pige nyser 12.000 gange om dagen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Officielt: Patrick Nielsen gør...
bt.dk
Mand død i brand
bt.dk
Erhvervsmanden Carl Christian Nielsen...
bt.dk
Eriksen og rygterne om Real Madrid og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx