Af Maria Christine Madsen - 03/05-18 21:26

Tidligere butler forklarer forskel på Harry og Williams forhold: 'Det er meget strenge regler'Tidligere butler forklarer forskel på Harry og Williams forhold: 'Det er meget strenge regler'

Det fortæller han i et nyt interview.

storybild

ARKIVFOTO af den britiske prins Harry og hans kommende hustru Meghan Markle. (Billede: NIGEL RODDIS)

Har du også studset over, hvorfor den britiske prins Harry og hans kommende hustru, Meghan Markle, så ofte holder i hånd, mens prins William og Kate så sjældent gør det samme? Der er faktisk en helt enkel forklaring på det.

Det fortæller de to britiske prinsers tidligere butler - Grant Harrold - til magasinet TIME.

Ingen kan vist være i tvivl om, at det kommende ægtepar prins Harry og Meghan Markle holder dybt af hinanden - og de ikke bange for at vise deres følelser i fuld offentlighed, hvor man ofte ser dem holde i hånd eller stå tæt.

ARKIVFOTO. (Billede: STR)

Omvendt ser man sjældent den samme form for nærhed hos den storebroderen William og hans hustru Kate, når de bevæger sig rundt i hjemlandet eller udlandet. Udover 'det store kys', som blev set af millioner af tv-seere verden over på deres bryllupsdag for syv år siden, har de været mere reserverede med at vise deres kærlighed til hinanden.

Det betyder ikke, at det ene par holder mere af hinanden, end det andet par.

ARKIVFOTO af prins William og Kate. (Billede: POOL)

Tværtimod forklarer Grant Harrold, at noget helt enkelt spiller ind på, hvordan de to par optræder i offentligheden: Arverækkefølgen. Hvor prins William er nummer to til den britiske trone, er prins Harry nummer seks.

»Prins William kan blive konge en dag. Det er meget strenge regler omkring det. William og Kate er moderne, men de gør stadig tingene efter bogen,« fortæller den tidligere butler.

Harry og Meghan har derfor ifølge Grant Harrold større fleksibilitet 'til at være dem selv'.

»Det er ikke fordi, William og Kate ikke er dem selv, men der er ikke det samme pres på Harry,« forklarer han til TIME.

ARKIVFOTO . (Billede: NIGEL RODDIS)

Det er altså ikke fordi, der er særlige regler i det britiske kongehus, der forhindrer William og Kate i at holde oftere i hånd eller udvise deres følelser i offentligheden. Dog afhænger den slags også af, hvilken situation parret befinder sig i.

Hvor man ifølge Grant Harrold kunne se William og Kate holde i hånd, da de besøgte et skisportssted i den norske hovedstad Oslo, vil det ikke være passende, hvis de gjorde det samme til en mere formel begivenhed som 'Trooping the Colour', der er en ceremoni for den britiske hær.

ARKIVFOTO. (Billede: Patrick Seeger)

De yngre medlemmer af kongefamilien - som Harry og Meghan - vil dog med tiden nok bløde op for de etiketter og regler, der tidligere har præget det britiske kongehus, mener Grant Harrold.

Sådan så det officielle forlovelsesbillede ud af prins Harry og Meghan Marckle. (Billede: Handout)

Sådan så prins William og Kates forlovelsesbillede ud i 2010. (Billede: BEN STANSALL)

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

25-årig dansk stjerne er blevet gift
bt.dk
Real Madrid fik sejren foræret:...
bt.dk
Kvinde voldtaget i by-centrum
bt.dk
Kronprinsen dybt rørt af danskernes...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx