Af - 25/03-17 09:08

Mor og datter dør med få minutters mellemrum - i to forskellige ulykkerMor og datter dør med få minutters mellemrum - i to forskellige ulykker

En kvinde fra Alabama i USA og hendes datter døde tirsdag aften i to separate trafikulykker indenfor 30 minutter af hinanden.

storybild

(Billede: Facebook)

Retsmedicineren Tom Wilson fortæller til Huffington Post, at ofrene er identificeret som den 39-årige Julie Yates Patterson og hendes otte-årige datter Elizabeth ’Libby’ Patterson. De to ulykker skete cirka 11 kilometer fra hinanden.

»Moderens bil var involveret i en frontal kollision med et andet køretøj, og cirka en halv time efter krydsede datteren en vej, da hun blev påkørt af en bil,« fortæller Tom Wilson til Huffington Post.

Han fortæller, at begge ulykker skete ved den samme vej, nemlig Alabama State Route 117, som ligger tæt på familiens hjem i byen Valley Head, der ligger cirka 110 kilometer sydøst fra Huntsville.

Ifølge Times Free Press havde datteren kort forinden fejret sin fødselsdag. Mediet skriver også, at datteren blot få minutter før ulykken blev sat af en skolebus.

Ulykken, som moderen Julie Yates Patterson døde i, forårsagede også skade på mindst to andre personer, som hurtigt blev kørt på hospitalet, skriver AL.com.

Retsmedicineren fortæller til Huffington Post, at den lille by er i chok og ikke kan forstå, hvordan det kunne ske. Der er nu oprettet en indsamling, som skal hjælpe familien med at betale for begravelsen af mor og datter.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nye forbindelser under lup: Særlig...
bt.dk
Venner gennem 30 år: Eddie Skoller...
bt.dk
Teenageren Emma trodsede sine...
bt.dk
Kritikken hagler ned over...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx