Af - 03/07-14 08:32; Opdateret: 03/07-14 09:07

Drukudfordring koster ung far livetDrukudfordring koster ung far livet

En 23-årig britisk mand er død efter et hårdt slag i brystet under en fødselsdag.

storybild

23-årige Tommy Main døde kort efter et slag i brystet under udfordringslegen "Punch 4 Punch". (Billede: Privatfoto)

En 23-årig britisk mand har mistet livet i fuldemandsudfordringen ”Punch 4 Punch”. Et hårdt slag i brystet fik ham til at kollapse, og han døde en time senere på hospitalet, skriver britiske Daily Mail.

Tommy Main, som er mandens navn, var far til en 3-årige pige og deltog i en fødselsdag, da uheldet skete. Hans dødsfald har efterladt hans familie fortvivlet.

- Jeg kan ikke fatte, at min bror er død. Han blev slået i hjertet, og det stoppede med at slå. Han døde øjeblikkeligt, fortæller Tommy Mains storebror til Daily Mail.

9-årig pige udsat for farlig drukleg: På hospital efter vodka-whiskey
9-årig pige udsat for farlig drukleg: På hospital efter vodka-whiskey

Slaget faldt under den seneste af en række udfordringer, hvor folk filmer deres adfærd og ligger det op på nettet. I ”punch 4 punch” slås to personer mod hinanden med den ene arm bag på ryggen, mens episoden bliver filmet. Det var også tilfældet under udfordringen, der førte til Tommy Mains død.

Det britiske politi har over for Daily Mail bekræftet, at Tommy Mains modstander er en 20-årig mordmistænkt, der var løsladt mod kaution. Vidner har fortalt avisen, at de to mænd havde udvekslet flere slag med hinanden, da Tommy Main blev ramt af det dræbende slag.

- Han har en lille pige, og hun ved det ikke endnu. Hvordan fortæller man en treårige, at hendes far er død? Hun ved ikke engang, hvad det mener, siger hans storebror.

Efter farlig drukleg: Nu nominerer piger hinanden til at smide tøjet
Efter farlig drukleg: Nu nominerer piger hinanden til at smide tøjet

Undersøgelser af dødsårsagen har endnu ikke givet et entydigt svar, og familien har fået at vide, at det endelig svar kan være måneder undervejs.

Tidligere er op til fem personer i Storbritannien døde af en anden udfordringsleg, hvor folk filmer, mens de drikker en halv liter alkohol i en enkelt tår, og efterfølgende lægger det op på nettet. Legen startede med øl, men er efterfølgende eskaleret til stærkere typer af spiritus.

Det har blandt andet kostet en ung mand livet, da han forsøgte at drikke en halv liter vodka.

K om unges farlige drukleg: Jeg vil ikke være barnepige for sådan nogle tosser
K om unges farlige drukleg: Jeg vil ikke være barnepige for sådan nogle tosser

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx