Af David Andersen - 09/07-17 19:56; Opdateret: 09/07-17 20:07

Fik fjernet begge bryster: Jeg vil vise, man kan være sexet uden brystvorterFik fjernet begge bryster: Jeg vil vise, man kan være sexet uden brystvorter

Kan man være seksuelt tiltrækkende, selv om man har fået fjernet begge bryster? Se billedet og bedøm selv.

storybild

Kan man være seksuelt tiltrækkende, selv om man har fået fjernet begge bryster i en forebyggende operation for at undgå kræft?

Mange vil nok mene, at stjerneskuespilleren Angelina Jolie stadig er ret sexet, selv om hun i 2013 fik foretaget netop det indgreb og erstattet den naturlig barm med implantater.

Men for almindelige kvinder kan tabet af det ene eller begge bryster nok virke ret skræmmende.

En ualmindeligt sej kvinde, der fik fjernet alt fedt og væv i begge bryster for nylig, nægter imidlertid at miste sin seksualitet, og har derfor lagt et erotisk billede på subredditen r/GoneErotic med kommentaren: 'Prøver at føle mig sexet efter en dobbelt mastektomi som 23-årig'.

I hendes tilfælde har hun ikke længere nogen brystvorter, og kan derfor teoretisk set vise bare bryster på Facebook og Instagram uden at blive censureret - hun har dog ikke nogle profiler, fortæller hun.

Til hendes store glæde er de ellers ret hårde redditors smeltet fuldstændigt over hendes mod, og ja, de synes, hun er meget sexet.

Hvad synes du?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: TV-ekspert raser over...
bt.dk
Historisk kro i flammer: Brandvæsen...
bt.dk
Medie: Nye detaljer afsløret om...
bt.dk
Alternativet-medlem sammenligner...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx