Af - 05/08-14 19:55

Pensionist raser: Blev betalt 120.000 kroner i småpenge af forsikringPensionist raser: Blev betalt 120.000 kroner i småpenge af forsikring

Et forsikringsselskab har valgt at betale et forlig til en kunde med adskillige spande fyldt med småpenge.

storybild

Et trodsigt forsikringsselskab valgte at betale en kunde med adskillige kilo småpenge - i spande, den ældre mand end ikke kunne løfte. (Billede: Polfoto/Arkivfoto)

73-årige Andres Carrasco fra Californien er rasende på sit forsikringsselskab over den måde, de valgte at betale en erstatning til ham på.

I 2012 lagde han sag an mod forsikringsselskabet Adriana’s Insurance Service, efter en ansat fra selskabet havde overfaldet ham fysisk.

Mand stjæler 2,5 millioner – i mønter
Mand stjæler 2,5 millioner – i mønter

I juni indgik de to parter et forlig, men den økonomiske erstatning til Andres Carrasco faldt ikke helt, som han havde tænkt sig.

Noget af det aftalte beløb blev udbetalt via en check, men resten troppede otte af selskabets ansatte op med hos mandens advokat - i form af 20-liters spande fyldt til randen med næsten 120.000 kroner i småpenge. Hver og en til en værdi af cirka halvanden krone og nedefter.

Det skriver NBC Los Angeles.

10-årig indsamler 800.000 kroner i limonadebod
10-årig indsamler 800.000 kroner i limonadebod

Spandene efterlod de i advokatens venteværelse og forlod bygningen. Andres Carrasco, der for nyligt er blevet opereret for brok, var end ikke i stand til at løfte bare én af spandene.

- Er det sådan, I behandler alle hos Adriana’s Insurance? Hvorfor kan I ikke lide jeres kunder, spørger den ældre mand nu i en udtalelse.

- Jeg er skuffet over måden, Adriana’s behandler deres kunder og ældre mennesker på. Det kan godt være, vi er fattige, men vi er også mennesker, fortsætter han.

Derfor skal du ikke købe forsikringer i butikken
Derfor skal du ikke købe forsikringer i butikken

Det trodsige forsikringsselskab har ikke ønsket at svare på NBC’s henvendelser om en udtalelse.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Løkke i ny dobbeltrolle: Erhvervsfond...
bt.dk
UHH: Vender endnu en stor stjerne...
bt.dk
Vil undgå katastrofen: Magnussen og...
bt.dk
Verdens tredjestørste butik på vej...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx