Af - 09/09-16 19:39; Opdateret: 09/09-16 20:09

Derfor deler politiet disse skrækkelige junkie-fotosDerfor deler politiet disse skrækkelige junkie-fotos

En amerikansk betjent gjorde store øjne, da han standsede en bil forleden.

Bildstrecke im Grossformat »

- Vi føler, det er nødvendigt at vise bagsiden af dette forfærdelige stof. Vi føler, at vi er nødt til at være en stemme for de børn, der er fanget i dette forfærdelige rod. Dette barn kan ikke tale for sig selv, men vi håber, at hans historie kan overbevise andre misbrugere om at tænke sig om en ekstra gang, inden de sprøjter sig selv med dette gift, mens de har ansvaret for børn.

Sådan skriver City of East Liverpool, Ohio på sin Facebook-side, efter politiet i den amerikanske by for nylig fandt en bil med to bevidstløse heroin-junkier og en lille dreng i. Parret havde fået en overdosis, og imens sad den kun fire år gamle dreng bare på bagsædet.

Skræmmende video: Farlig trend får dansk dreng til at falde om
Skræmmende video: Farlig trend får dansk dreng til at falde om

Politiet har efterfølgende valgt at dele de skrækkelige fotos samt politirapporten fra episoden på Facebook i et forsøg på at advare folk om faren ved heroinmisbrug.

Af rapporten fremgår det, at betjenten Kevin Thompson fulgte efter en mørk Ford Explorer, der ‘kørte meget uregelmæssigt’, inden den bremsede hårdt op lige foran en skolebus.

- Jeg fik kontakt med føreren af bilen, som senere blev identificeret som James Acord. Jeg lagde mærke til, at hans hoved svejede frem og tilbage, og hans tale var næsten uforståelig. Jeg bed også mærke i, at hans pupiller var meget små, skriver Kevin Thompson i rapporten og fortsætter:

Mor deler voldsom video: Her dør min søn i ulykke
Mor deler voldsom video: Her dør min søn i ulykke

- Jeg spurgte, hvad der foregik. James Acord forklarede, at han var ved at køre sin kvindelige passager, senere identificeret som Rhonda Pasek, til hospitalet. Han begyndte at prøve at skifte gear, og jeg måtte række ind over ham og slukke bilen og tage nøglerne. Her lagde jeg mærke til, at der også sad en fire-årig dreng på bagsædet.

Thompson fortsætter med at beskrive, hvordan både James Acord og Rhonda Pasek så småt bliver fuldstændigt bevidstløse begge to, mens sidstnævnte begynder at blive blå i hovedet. Betjenten tilkalder en ambulance, og ambulancefolkene får liv i dem begge, inden de bliver fragtet til et nærliggende hospital.

Heroinmisbrug er et voksende problem mange steder i USA, og det er derfor, politiet i East Liverpool bevidst har valgt at dele de chokerende billeder.

Mors forfærdelige løgn om druknet datter i poolen blev afsløret af lillebror
Mors forfærdelige løgn om druknet datter i poolen blev afsløret af lillebror

- Vi er godt klar over, at dise billeder kan virke stødende for nogle mennesker, og det beklager vi oprigtigt. Men det er på tide, at den del af befolkningen, der ikke tager stoffer, ser, hvad vi efterhånden ser på daglig basis. Giften kendt som heroin har taget hårdt på mange lokalsamfund - ikke kun vores, skriver City of East Liverpool, Ohio på Facebook inden den afsluttende bemærkning:

Forskellen er, at vi er villige til at bekæmpe dette problem, indtil det er væk - og hvis det betyder, at vi støder nogle få mennesker på vejen, så er vi parate til at tage os af det.

Myndighederne har midlertidigt anbragt den fire-årige dreng hos en familieven, mens hans mor, 50-årige Rhonda Pasek, er blevet sigtet for at bringe sit barn i fare samt uanstændig opførsel i offentlig rum. Hun nægtede sig skyldig i retten.

Mor deler forfærdeligt billede: 1-årige Magne blev skambidt i dansk vuggestue
Mor deler forfærdeligt billede: 1-årige Magne blev skambidt i dansk vuggestue

47-årige James Acord blev sigtet for at køre bil i påvirket tilstand samt at bringe et barn i fare. Han havde ingen indsigelser og er blevet idømt to gange 180 dages fængsel samt en bødestraf på 475 dollar (cirka 3.100 kroner) plus sagsomkostninger.

Du kan se hele Facebook-opslaget herunder:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx