Af - 22/01-17 18:39

Syg Twitter-kampagne opfordrer Trump-modstandere til selvmordSyg Twitter-kampagne opfordrer Trump-modstandere til selvmord

Trump er USAs præsident, og det er langt fra alle, der er tilfredse med det. På gaderne kan man opleve fredlige protester, men på Twitter er tonen en anelse grovere.

storybild

United States President Donald Trump speaks to 300 people at the Central Intelligence Agency (CIA) headquarters January 21, 2017 in Langley, Virginia. In his remarks Trump explained the CIA was his first visit because the "dishonest media" has made it appear he was having a feud with the intelligence community. (Billede: Olivier Douliery)

Et usmageligt hashtag, der blev startet på dagen for Donald Trumps indsættelse, opfordrer folk, der er imod Trump, til at hoppe ud fra en bygning. Hastagget deles flittigt på Twitter.

#NoWomanEver: Humor er kvinders nye våben mod sexchikane
#NoWomanEver: Humor er kvinders nye våben mod sexchikane

‘At hoppe ud fra en bygning er den ultimative protest mod fascisten Donald Trump. Vis dit had til Trump - gør det for social retfærdighed!’

Sådan lyder sloganet for en kampagne, der i øjeblikket nyder opmærksomhed på Twitter. Under hashtagget 'JumpAgainstTrump' opfordres modstandere af USAs præsident til at hoppe ud fra et højhus.


LISTE: 10 ting som nærsynede helt sikkert kender til
LISTE: 10 ting som nærsynede helt sikkert kender til

‘Klar, parat, hop!’ står der på billedet, der viser en mand hoppe fra en bygning, og en anden der står på kanten til at springe.

Så er det officielt: Justin Bieber tiltalt for vold
Så er det officielt: Justin Bieber tiltalt for vold

Hashtagget er sandsynligvis startet som en joke, men er nu delt flere hundrede gange af Trump-modstandere. En Twitter-bruger skriver, at hans bekendte tog kampagnen alvorligt, og rent faktisk begik selvmord som resultat af præsidentsindsættelsen


Konceptet er ikke helt ukendt på Twitter. Tidligere har der blandt andet kørt en kampagne ved navn #Cut4Justin, hvor sangeren Justin Biebers fans blev opfordret til at skære i sig selv.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand fundet død i vandet ved slotspark
bt.dk
Lastbil brager direkte ind i 10-årig...
bt.dk
Stjernens skibrille-forklaring vakte...
bt.dk
Sofie Linde har født: Se det søde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx