Af - 18/12-16 18:58; Opdateret: 18/12-16 21:58

Kunder går amok over Apples AirPods - sælges til helt vanvittige priserKunder går amok over Apples AirPods - sælges til helt vanvittige priser

Apples nye headset, AirPods, er netop kommet på markedet, og et begrænset parti har gjort, at headsettet sælges til skyhøje beløb på online handelspladser.

Bildstrecke im Grossformat »

Husker du, hvordan folk gjorde grin med Apple, da de for tre måneder siden lancerede deres nye headset AirPods?

Siden da er det kun blevet værre grundet absurde prisniveauer og flere forsinkelser. Nu kan du dog endelig få fingrene i dem - men kun hvis du tager hul på den helt store sparegris. Det skriver CNBC.

Verden griner af Apples nye 'AirPods'
Verden griner af Apples nye 'AirPods'

Da Apple i september offentliggjorde deres iPhone 7, blev det samtidig et farvel til jackstikket og dermed høretelefoner med ledninger. AirPods skulle i fremtiden bane vejen for den trådløse teknologi, men de blev forsinket ad flere omgange.

Apple forventede, at de trådløse AirPods ville ramme butikkerne i oktober, men de måtte udskyde lanceringen til slutningen af 2016. Det skete heller ikke, og Apple måtte endnu en gang skuffe deres fans og udsætte lanceringen til starten af 2017.

Her er løsningen: Sådan undgår du at miste de nye Apple AirPods
Her er løsningen: Sådan undgår du at miste de nye Apple AirPods


Tirsdag udkom headsettet imidlertid i USA, og her var efterspørgslen så massiv, at Apple måtte melde udsolgt. Det er dog stadig muligt at få dem inden jul - det kræver bare, at du er frisk på at betale dobbelt så meget som udsalgsprisen.

AirPods er nemlig til salg på eBay, hvor priserne på de eftertragtede headphones sælges til rekordhøje beløb på mellem 2.500 og 3.500 kroner, det dobbelte af udsalgsprisen. Nogle headsets står til summer på helt op til 7000 kroner ifølge CNBC.

Trump mødtes med kritiske tech-chefer i forsøg på forsoning
Trump mødtes med kritiske tech-chefer i forsøg på forsoning

Til sammenligning koster et standard Apple-headset med ledning 119 kroner, mens AirPods altså ligger på cirka 20 gange mere.

LÆS OGSÅ: Grinte du af Apple? Nu fjerner Samsung også stikket til høretelefoner

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tasja fik erstatning efter...
bt.dk
Eksperterne vurderer: Disse...
bt.dk
Medinas frække natklub-show: Frit...
bt.dk
DMI: Så længe fortsætter varmen
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx