Af Joy Fryd Larsen - 15/08-17 10:53

Chokeret familie fandt deres hjem badet i blod: Nu hyldes deres heltemodige hundChokeret familie fandt deres hjem badet i blod: Nu hyldes deres heltemodige hund

Hunden er menneskets bedste ven - men ikke indbrudstyvens.

storybild

Det var blodige scener fra en horror-film, som amerikanske Tristan Murrin og hans mor kom hjem til torsdag.

Det var et chokerende syn, der mødte amerikanske Tristan Murrin og hans mor, da de torsdag aften kom hjem efter dagens dont: Store dele af deres hjem var badet i blod. Det fortæller sønnen selv i et opslag på Facebook.

Da de ankom til deres hus, fattede de ikke mistanke, for der var ingen mistænkelige forandringer ved hoveddøren:

»Vi bemærkede noget, da vi gik ind. Jeg gik ind med min mor og der var blodspor på gulvet. Vi kiggede op af trappen og der var spor af blod fra toppen og hele vej ned,« fortæller han til lokalmediet WRIC.

De regnede hurtigt ud, at der havde været en uvedkommende gæst, som deres familiehund, schæferen Oden, havde taget sig kærligt af.

»Jeg kunne ikke være mere stolt af ham,« lyder det i Facebook-opslaget, der har fået mere end 123.000 reaktioner, 65.000 kommentarer og 140.000 delinger.

Familien Murrin kom mildest talt hjem til noget, der mest af alt lignede scener fra en blodig horror-film, men fortæller, at hunden Oden aldrig før har bidt nogen og kun gjorde det, fordi den vidste, at den skulle forsvare hjemmet mod fare:

»Han leger med børnene, hele vejen kender ham. De kender ham som den store hund og hele området elsker ham.»

Politiet i Virginia har endnu ikke fået fat på indbrydstyven, der ikke fik andet med sig end sit liv. Angiveligt.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx