Af - 13/06-16 09:30

19-årige Lisa var ædru student: Nu får hun kritik for ikke at være fuld19-årige Lisa var ædru student: Nu får hun kritik for ikke at være fuld

19-årige Lisa blev student, men valgte at forholde sig ædru på den store dag. Nu får hun kritik for ikke at røre alkohol.

storybild

I fredags blev Lisa Karlsson fra Varberg i Sverige student - som så mange andre unge svenskere. Men den 19-årige gik mod strømmen, for da de hendes gymnasievenner gav den gas med alkohol i lange baner, valgte hun at holde sig ædru. Nu siger folk, at hun ikke er blevet “rigtig student”. Det skriver Expressen.

- At jeg vil kunne huske den her dagen, det er min beslutning. Jeg forstår ikke, hvorfor folk skal brokke sig over det, siger hun.

Alkohol og diskoteker har aldrig været noget for Lisa. Hun vil hellere kunne huske aftenen end at vågne op med blackout. Det samme gjorde sig gældende, da hun dimitterede og dagen efter festen skrev i hendes statusopdatering, at hun ikke havde tømmermænd.

Det gav en masse kritik, og da hun også var blevet omtalt i medierne på grund af et studenterbillede med politiet, kom der endnu flere kommentarer.

- Efter min beslutning fik opmærksomhed på Nyheter24, kom der endnu flere. De synes ikke, at jeg er blevet rigtig student og kalder mig patetisk og alt for politisk korrekt, siger hun til Expressen.

Kritikken preller dog af på den unge kvinde, der mener, at det er underligt, at der hele tiden bliver stillet spørgsmål, når man ikke drikker alkohol og ikke omvendt.

Lisa håber, at den indstilling vil ændre sig, og hun understreger, at hendes studenterfest var helt kanon.

- Jeg havde det så sjovt som man kan have det. Da mine klassekammerater tog på klub om aftenen, var jeg hjemme med min familie og venner. Jeg tror, at vi havde det lige sjovt. Og så var jeg frisk dagen efter, siger hun til Expressen.

LÆS OGSÅ: De kaldte hende 'Dumme'-Pernille: Nu har hun et gennemsnit på 11,4

LÆS OGSÅ: Karin glemte sin "madpakke" - så gjorde faren noget sjovt

LÆS OGSÅ: Havde for travlt med 12-taller til at lære at score damer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx