Af Fie West Madsen - 08/12-17 22:38

22-årig ville lave sjov: Brandmændene måtte skære hans hoved ud af mikroovn22-årig ville lave sjov: Brandmændene måtte skære hans hoved ud af mikroovn

Da brandmændene kom frem til den unge mands adresse, viste det sig, at at han havde puttet en plasticpose over sit hoved, presset hovedet ind i mikroovnen for til sidst at lade sine venner hælde polyfilla i.

storybild

Brandvæsnet måtte hjælpe en 22-årig mand fra det centrale England, hvis hoved sad fast i en mikroovn.

Brandvæsnet i den engelske by Wolverhampton blev torsdag kaldt ud til en noget anderledes opgave, da en 22-årig havde fået sit hoved klemt inde i en mikroovn.

Det skriver West Midlands Fire Service i en pressemeddelelse ifølge Sky News.

Da brandmændene kom frem til den unge mands adresse, viste det sig, at at han havde puttet en plasticpose over sit hoved, presset hovedet ind i mikroovnen for til sidst at lade sine venner hælde polyfilla i.  I

Brandmyndighederne blev senere tilkaldt, og her brugte fem brandmænd efterfølgende en time på at få ham ud. Heldigvis kunne den 22-årige trække vejret gennem en slange, som vennerne havde fået ind til ham. følge brandmyndighederne var der tilsyneladende tale om en grov spøj lavet af en såkaldt 'YouTube-prankster', som forsøgte at lave en sjov video til sine følgere.

Brandmajor Shaun Dakin understreger dog, at der intet morsomt er ved hændelsen.

»Hvor sjovt det end lyder, kunne denne unge mand let være blevet kvalt eller være kommet alvorligt til skade,« siger han i en pressemeddelelse.

Efterfølgende har brandmyndighederne fra West Midlands Fire Service udsendt et tweet om hændelsen, og man er mildest talt ikke imponeret over den unge mands udskejelser.

'Vi er seriøst uimponerede. Fem af vores brandmænd var ophængt i en time i eftermiddags for at befri en YouTube spøgefugl, hvis hoved var blevet 'cementeret' fast i en mikroovn,' skriver West Midlands Fire Service.

Har du fået hørt ugens nye afsnit af BTMX-podcasten 'Vi elsker clickbait'? Download det gratis i Itunes eller lyt med her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet: Person er ramt i låret...
bt.dk
Dansk musiker vil være 'X...
bt.dk
Flere biler i voldsomt trafikuheld:...
bt.dk
Kendt hotelkædes filial skal betale...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx