Af - 16/08-16 23:19

Tvang sine børn til at få kirurgi - Nu er 49-årig mor fængsletTvang sine børn til at få kirurgi - Nu er 49-årig mor fængslet

49-årig mor fra Storbritannien løj sine børn syge, så hun kunne få ydelser for over 375.000 pund.

storybild

En 49-årig kvinde fra Storbritannien fortalte læger, at hendes børn havde astma, autisme og andre helbredsproblemer, hvilket betød, at de fik ordineret medicin og foretaget kirurgisk behandling, som de ikke havde brug for.

Løgnene har betydet, at kvinden har kunne kræve mere end 375.000 pund i ydelser. Det skriver metro.co.uk.

Kvindens børn - en ung dreng og en pige - gennemgik blandt andet større operationer, hvor de fik indopereret rør i deres maver, fordi hun fortalte myndighederne, at de havde maveproblemer.

Mor afbryder sin graviditet efter hun så scanningsbilledet
Mor afbryder sin graviditet efter hun så scanningsbilledet

Sønnen fik desuden ordineret medicin efter, at den 49-årige moder havde hævdet, at han led af åndenød og opførte sig som om, at han havde autisme - hvilket var løgn.

Hun blev i 2013 anholdt og er nu, efter tre års efterforskning, blevet idømt syv et halvt års fængsel for bedrageri og for at have overdrevet og forfalsket detaljer om sine børns sundhed.

Dommeren i retten udtalte, at på trods af, at moderen var blevet gjort opmærksom på alle de risici, som de kirurgiske indgreb kunne have, havde den 49-årige skrevet under på samtykkeerklæringerne uden af vise nogen form for uro.

Og hver gang et problem så ud til at være løst, var den kreative moder fast besluttet på at finde et nyt.

25-årig brite bliver hertug og mangemilliardær på en dag
25-årig brite bliver hertug og mangemilliardær på en dag

Efter at kvinden har fået sin dom, har man sat spørgsmålstegn ved, hvordan det hele har kunne få lov til at stå på, gennem ti år, uden at blive opdaget.

Malcolm McHaffie, der er souschef for CPS London, udtaler, at kvinden har udvist 'ekstraordinær grusomhed' og er blevet motiveret af grådighed.

Hun fortæller, at det er meget beklageligt, at erfarne læger kan begå sådanne fejl, og at de i bakspejlet forhåbentlig har lært af denne sag.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nicolas Sarkozy anholdt af politiet
bt.dk
Kendt DR-vært dater ny mand
bt.dk
Midt i skandalen: Facebooks ansatte...
bt.dk
35-årig far dræbte sine børn og tog...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx