Af DANIEL SEISTRUP - 09/04-17 10:27

Døde i ædekonkurrence: 'Ingen var trænet til at reagere på det her'Døde i ædekonkurrence: 'Ingen var trænet til at reagere på det her'

En amerikansk mand har spist sig selv ihjel i donuts. Det skete under en ædekonkurrence i Denver.

storybild

42-årige Travis Malouff fra USA døde, da han var i gang med en ædekonkurrence. Han skulle spise så mange donuts han kunne på 80 sekunder.

Det skriver mediet 9News og andre internationale medier.

Den 42-årige Travis Malouff skulle nå at spise så mange donuts, han kunne på 80 sekunder. Men undervejs blev han kvalt til døde.

Obduktionen viste at manden døde af kvælning, fordi hans luftveje blev blokeret, har en retsmediciner udtalt. Et vidne så Travis Malouff tage en stor bid af en donut, drikke vand, tage endnu en bid og så pludselig bøje sammen. Derefter vandrede han over til et bord og hamrede i det. Så faldt han sammen det skriver britiske medie Telegraph.

Menneskejagt: Svensk politi bruger alle midler for at fange medskyldige
Menneskejagt: Svensk politi bruger alle midler for at fange medskyldige

Da mennesker, der stod i forretningen sammen med Travis Malouff, så, at han kom i problemer og hostede, skyndte to personer sig hen til ham for at hjælpe. De to personer forsøgte sig med Heimlich-manøvren på Travis Malouff, men det hjalp ikke. Ved Heimlich-manøvren prøver man at fjerne det fremmedlegeme, der sidder i luftrøret, ved at trykke brystkassen sammen.

»De prøvede så hårdt at gøre noget. Men det var klart, at ingen var trænede i at reagere på det her,« sagde et vidne, der stod i donutforretningen til 9News.

Politi og ambulancereddere ankom kort efter til donutforretningen, men det var ikke muligt at redde Travis Malouffs liv.


Faren til den nu afdøde mand, Curtis Malouff, beskriver sin søn som en mand med meget energi og en, som var meget udadvendt. Han kunne godt lide at grine.

»Det er et tab af liv, der ikke burde være sket,« sagde han til 9News.

Styrket grænsekontrol påvirker ikke togturen til Sverige
Styrket grænsekontrol påvirker ikke togturen til Sverige

Ved ædekonkurrencen ville den, der spiste flest donuts, få dem gratis. Personen ville også modtage et diplom. Men efter ulykken har Voodoo Donuts, der afholdt konkurrencen, suspenderet den.

»Vi løb ikke ud foran kørende biler, vi legede ikke med våben eller noget andet, der kunne forårsage døden. Vi havde det bare sjovt,« siger kvinden Edelstein, der stod i donutforretningen, til Telegraph.

Superligaklubber spiller med sørgebind efter angreb
Superligaklubber spiller med sørgebind efter angreb

Travis Malouff er ikke den første, der dør i en ædekonkurrence i USA i denne uge. Således døde den 20-årige Caitlin Nelson også forleden i en pandekage-spise-konkurrence. Den ulykke skete i den amerikanske delstat Connecticut.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Guld-darlings ’hidsige’ kæreste i...
bt.dk
To teenagepiger havde billet til...
bt.dk
Vild overraskelse i kæmpe pokalchok:...
bt.dk
Nye forbindelser under lup: Særlig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx