Af Berit Hartung - 05/02-18 13:19

18 forskellige kvinder fik mystiske blomster: Én af dem har endelig løst gåden18 forskellige kvinder fik mystiske blomster: Én af dem har endelig løst gåden

Kærlighed gør som bekendt blind, men gør den også dum!? En mand i England sendte i hvert fald dyre blomster til 18 forskellige pubber for at sige undskyld til en kvinde, der havde blokeret ham på Facebook.

storybild

Boksen med friske blomster, som blev sendt til 18 forskellige pubber i en engelsk by.

De fleste kvinder er glade for blomster. Især hvis giveren er en sød mand med ædle intentioner. Men en gang imellem kan det måske godt bliver for meget. Eller kan det?

Det spørgsmål stiller flere sig i hvert fald i byen Atherton i Greater Manchester i de nordlige England. Her fik alle byens pubber, 18 i alt, nemlig for nylig en buket blomster ind ad døren med et enslydende kort, hvor der simpelthen bare stod: 'Undskyld!' Buketterne var alle adresserede 'til ejerens datter.'

Forståeligt nok var modtagerne i 17 af pubberne ét stort spørgsmålstegn, da de stod med buketterne, skriver Manchester Evening News.

Natasha Paige Freeborn skrev på byens profil på Facebook for at få mysteriet opklaret:

'Er der andre pubber, der har modtaget 'postbox-blomster?' Dem, som blev sendt til 'the Punchbowl' havde noten 'til ejerens datter,' så jeg åbnede dem...for det er mig, og inden i var der en seddel, hvor der stod 'Undskyld.' Mærkeligt.'

Hun fandt dog snart ud af, at hun ikke var den eneste pubejer-datter, som havde fået blomster. Buketterne anslås hver i sær at have en værdi af godt 300 kroner.

En anden kvinde svarede nemlig:

'Jeg blev så glad for, at nogle sendte mig blomster, indtil jeg fandt ud af, at de ikke var til mig, men fra en, hvem end han er, som må være desperat for at undskylde, siden han sender blomster til alle pubber.'

Selv blomster-buddet, som kørte rundt med de mange buketter, kommenterede opslaget:

'Jeg er posten, som afleverede dem (blomsterne, red.) i dag. Sig til ham, at han ikke skal gøre det igen. Lol. Jeg blev nødt til at gå ind i næsten alle pubber i Atherton,' lød det finurlige indlæg.

Carrie-Ann Skivington, hvis forældre ejer pubben 'Warburton Place', var også en af de mange kvinder, der fik blomster af den ukendte mand.

»Det er enten virkelig creepy eller virkelig romantisk. At sende til to eller tre pubber ville være fint nok. Men 18? Det er bare lidt for meget,« siger hun til den lokale avis.

Efter en del mystik viste det sig dog, at kvinden hele virakken handlede om, er Lyndsey Murray Sapiente. Hendes far ejer 'Taphouse' i Atherton.

Hun fortæller avisen, at blomsterne kom fra en fyr, som hun havde fået kontakt til via Facebook. Han havde inviteret ud flere gange, men hver gang havde hun takket nej. Til sidst blev hun så træt af, at han blev ved med at skrive til hende, at hun blokerede ham på Facebook. Det eneste, manden vidste om hende, var, at hendes far ejede en pub i byen.

Hun fortæller til Manchester Evening News, at hun aldrig har mødt manden, og at hun blev både overrasket og chokeret, da hun hørte historien.

»Han havde ikke behøvet at gøre det (sende blomster, red.), for han har ikke gjort noget forkert. Jeg er bare ikke på udkig efter noget.«

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forskere har fundet verdens vildeste...
bt.dk
Prins Henriks nevø afslører private...
bt.dk
Se danskernes sidste farvel til prins...
bt.dk
Tidligere dansk Burberry-model kendt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx