Af - 28/06-16 10:41

Dræbte Anne og satte ild til hende: Jeg var påvirket af kokain og alkoholDræbte Anne og satte ild til hende: Jeg var påvirket af kokain og alkohol

Drabsmanden fortæller nu om den skæbnesvangre nat, hvor han slog den unge dansker ihjel i en blodrus.

storybild

Den 13 juni 2014 blev Anne Strande Jensen dræbt i sin lejlighed i Madrid, kun 11 dage efter hun var flyttet dertil for at arbejde for Scandinavian Tobacco Group.

I går blev retssagen indledt mod hendes drabsmand, den 35-årige belgiske statsborger Dave Verbist, der allerede har tilstået, at det var ham, der slog hende ihjel i en blodrus, skriver La Vanguardia

Han låste sig selv ind i hendes lejlighed med en nøgle han havde fået gennem sit arbejde som vicevært for det udlejningsselskab, Anne Strande Jensen havde lejet sin lejlighed igennem.

Spansk avis: Vicevært-morder tilstår nyt drab
Spansk avis: Vicevært-morder tilstår nyt drab

Her kvalte han den sovende danske kvinde, før han hældte olie over hende og satte ild til liget.

Men da anklageren spurgte ind til baggrunden for, at den 27-årige danske kvinde skulle dø, havde han mere end svært ved at forklare det.

- Jeg ved ikke hvorfor, men jeg er ked af det, lød svaret på anklagerens spørgsmål.

Dave Verbist

Ifølge sin egen udlægning, havde han taget en masse kokain og drukket tæt i løbet af dagen og natten.

Han forklarede, at han tog en telefonledning og kvalte hende efter at have kæmpet med hende, før han gik ud i køkkenet og fandt noget madolie, som han hældte ud over hende, før han satte ild til hende med tændstikker.

Udlejer tilstår drab på ung dansk kvinde
Udlejer tilstår drab på ung dansk kvinde

- Jeg ved ikke, hvorfor jeg gjorde det. Jeg ved ikke, hvorfor jeg tog olien og tændstikkerne, jeg ved ikke, hvorfor jeg gik ind i lejligheden. Jeg er vred over det, sagde han, ifølge spanske medier.

Anklagerne i sagen har krævet 28 års fængsel til den belgiske statsborger, hvilket dækker over 16 år for drabet og 12 år for ildspåsættelsen.

Derudover er der nedlagt påstand om, at han skal betale 1.3 millioner kroner til hendes familie i erstatning.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx