Af Simone Augusta Lundt - 08/07-17 20:34

Ung kvinde faldt ned fra klippe på viral-video: Sådan har hun det nuUng kvinde faldt ned fra klippe på viral-video: Sådan har hun det nu

Videoen gik amok på de sociale medier

storybild

Modelfoto

Hun skulle hoppe udover klippen og ned i det krystalblå hav, men fortrød idet hun sprang. Hun greb fat om en andens fod, men han sparkede hende væk.

Videoen af hendes fald ned i havet gik viralt med over 1 million visninger. Men hvad skete der egentlig med kvinden?

Videoen, som er et år gammelt nu, er endelig blevet afmystificeret. Det viser sig, at det er modellen Mary Shum, der faldt ned i vandet, skriver Unilad. Det bekræfter Mary Shums tidligere ægtemand, Alexander Tikhomirov, der også var manden, der filmede ulykken.

Han forklarer, at Mary Shum ville hoppe, men fortrød. Hun faldt udover klippen, og tre meter nede landede hun på en sten og faldt derefter ned i vandet.

Heldigvis slap hun med ondt i ryggen og ømme fødder i et par dage.

Mange troede, hun var kommet slemt til skade, fordi hun var livstruende tæt på klippen, da hun faldt. Det fik flere til at kritisere den unge fyr, som tog sin fod til sig, efter hun hev fat om den. Alexander Tikhomirov fortæller, at det var modellen Jay Alvarrez, der lod kvinden falde.

»Fyren, der flyttede sit ben er, Jay Alvarrez. Han flyttede det ikke, fordi han er et røvhul, men fordi alt skete på et sekund. Under alle omstændigheder gjorde han det formentlig bedre, da han fjernede det,« fortæller Alexander Tikhomirov.

Han fortæller også, at Mary Shum og Jay Alvarrez er venner, og hun ikke er sur på ham. Derudover kan man se på Alexander Tikhomirovs Instagram, at de to mænd også er gode venner her et år efter ulykken. Det er Alexander Tikhomirov til venstre på billedet og Jay Alvarrez til højre.

3 years ago I met this sexy malchik Jay in opposite side of the earth in Hawaii and now he's on my side

Et opslag delt af Alexander Tikhomirov (@sashatikhomirov) den

Mary Shum har over 400.000 følgere på Instagram og en Youtube-kanal, hvor hun vlogger.

Sammen med Alexander Tikhomirov har hun et barn, men parret gik fra hinanden for to måneder siden. Alle tre - Mary Shum, Alexander Tikhomirov og Jay Alvarrez - er kendte på Instagram, laver videoer og modelarbejde.

Videoen, hvor de springer ud fra en klippe, og hvor Mary Shum kommer ud for en ulykke, er ikke den første af slagsen. De to mænd er tydeligvis nogle 'daredevils', og Jay Alvarrez' Instagram er fyldt med videoer og billeder, hvor han søger adrenalinkick.

Som her, hvor han springer ud fra en luftballon med et badedyr:

I don't even know how the fuck we got this idea hahahahaha @griffinturner88

Et opslag delt af JAY ALVARREZ (@jayalvarrez) den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpe studie: Sodavand, fritter og...
bt.dk
Efterlyst for milliontyveri: Har du...
bt.dk
Stunt-ekspert om Jakob Oftebros...
bt.dk
Putin trækker en streg i sandet: Her...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx