Af - 07/07-15 15:29; Opdateret: 07/07-15 16:34

Landsby i chok: Invaderet af swingereLandsby i chok: Invaderet af swingere

De vidste intet om, hvad der skulle foregå i den lille britiske landsby Flaxley.

Bildstrecke im Grossformat »

Indbyggerne i Flaxley blev i den grad taget med bukserne nede.

For de kom i hundredvis. I biler, med telte. Og de blev i dagevis. Swingerne.

Den lillebitte engelske by Flaxley dannede i weekenden ramme om festivalen 'Swingfields', der blev afholdt for tredje gang.

Det var der bare ingen af indbyggerne i landsbyen, der havde fået noget at vide om. Overhovedet. Det skriver Telegraph.

Og hvis man skal tro øjenvidne-beretningerne fra Flaxley-borgerne, så havde de uventede gæster det noget sjovere end de sædvanlige indbyggere, der kun løber op i 30-40 stykker. Til Telegraph:

- Det er fuldstændigt forfærdelig. Det er gået for vidt. Jeg synes ikke, at det her burde foregå. Der må være mindst 1.000 deltagere, og det er moralsk forkert, som en siger.

Fra en anden Flaxley-beboer lyder det:

Det handler ikke om, hvilken slags festival det er. Folk kan gøre, hvad de vil i deres privatliv. Det er larmen – det har været uudholdeligt. Det har været 48 timer i helvede. Jeg har kun sovet fire timer siden i torsdags.

Sådan her oplevede en anden weekenden med 'Swingfields'.

- Vi fik et chok, da vi gik ned for at bede dem om at skrue ned for musikken. Lad mig sige det sådan: Da jeg så banneret med sloganet '3 er det magiske tal' og forskellige spændende billeder, vidste vi, at det ikke var en normal festival.

De første swingere begyndte at ankomme i torsdags, og de forlod først Flaxley søndag. Og det er helt i festivalens ånd, at der ikke skiltes med, hvor den skal holdes. For at undgå for mange nysgerrige blikke, medier og andet, får deltagerne først besked om den præcise lokation to dage inden startskuddet. SE GALLERI FRA SWINGER-FESTIVALEN I FLAXLEY ØVERST

Rygtet om begivenhederne til spredte sig dog. Som endnu en Flaxley-borger fortæller:

- Vi kom hjem efter en cykeltur fredag aften, og her opdagede vi en person, der prøvede at bryde ind til festivalen via vores have. Vi var skrækslagne og ringede til politiet. Heldigvis stak han af, da han så os, lyder det.

Ifølge 'Swingfield's website var der 500 billetter til rådighed. Inden for indgangsdørene kunne festival-deltagerne kunne gå i jacuzzi, sauna, pools, se liveshows og købe sexlegetøj.

Og der understreges i retningslinjerne, at det er strengt forbudt at fortælle medier noget som helst om, hvad der foregår til 'Swingfields'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fødevarestyrelsen kalder mayonnaise...
bt.dk
Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Klaus' kæreste gik fra ham på grund...
bt.dk
Se billederne: Han gør alt for at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx