15/12-15 11:57; Opdateret: 15/12-15 12:36

Fransk politi anholder formodet terroristFransk politi anholder formodet terrorist

Efter terror i Paris den 13. november i år har man nu anholdt en mand.

Bildstrecke im Grossformat »
Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk lægger blomster foran koncertsalen, hvor mere end 120 personer blev dræbt fredag nat. Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Der meldes om mindst 120 døde. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet

Fransk politi har tirsdag anholdt en 29-årig mand, som sættes i forbindelse med novembers terrorangreb i Paris.

Det skriver AFP.

Politiet har foretaget 2700 ransagelser og placeret 360 mistænkte i husarrest siden terrorangrebet i hovedstaden 13. november.

130 mennesker døde under angrebet, som Islamisk Stat har taget skylden for.

I løbet af omkring halvanden time lykkedes det otte sortklædte jihadister, der var bevæbnet med automatvåben og bombebælter, at sprede død og ødelæggelse, inden syv af dem sprængte sig selv i luften. Den ottende blev skudt af politiet.

LÆS OGSÅ: Stærkt foto: Sårede til mindehøjtidelighed efter terror

LÆS OGSÅ: Efter terror: Nu dækkes Paris med den smukkeste gadekunst

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx