Af - 30/03-16 22:31

Brødre slap for fængsel efter mishandling af hund: Nu kræver over 100.000 en hårdere strafBrødre slap for fængsel efter mishandling af hund: Nu kræver over 100.000 en hårdere straf

To brødre er blevet tildelt en betinget døm for at mishandle deres hund. Over 100.000 mennesker har nu skrevet under på, at de mener, at de to mænd skal straffes hårdere.

Bildstrecke im Grossformat »

De to engelske brødre Andrew og Daniel Frankish på henholdsvis 22 og 19 år slap med en betinget straf på to år, da de i sidste uge blev dømt for at mishandle deres hund. Nu har mere end 100.000 mennesker skrevet under på, at de to brødre bør få en hårdere straf. Det skriver Metro.

Dyrevenner glade for hårdere kurs mod dyremishandling
Dyrevenner glade for hårdere kurs mod dyremishandling

I et stødende videoklip, som den engelske dyreværnsorganisation Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals er kommet i besiddelse af, kaster brødrene blandt andet en bulldog ned af trappen, svinger den rundt og træder på den.

Brødrene fik en betinget dom på to år og skal bære fodlænke i seks måneder ovenpå deres mishandling af den sagesløse hund, som måtte aflives tre måneder senere, efter at dens bagben mistede deres funktion. Mange er dog af den opfattelse, at straffen slet ikke passer til mændenes handlinger.

Først blev hun lagt for had i hele verden. Nu risikerer hun fængsel
Først blev hun lagt for had i hele verden. Nu risikerer hun fængsel

24-årige Alex Richardson-Lee har startet en underskriftsindsamling, som er henvendt til Storbritanniens premierminister, David Cameron. Indtil videre har over 100.000 mennesker skrevet under på, at brødrene fortjener en hårdere straf.

- Det hele blev fanget på kamera, og det er tydeligt, at de gjorde det for deres egen syge nydelses skyld. Vi mener, at deres dom skal genovervejes, og at straffen burde være større for en så forfærdelig behandling af et forsvarsløst dyr, skriver han blandt andet.

Alex Richardson-Lee har samtidig startet en indsamling til Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals.

England raser: Teenagere torturerede lille hund i flere timer
England raser: Teenagere torturerede lille hund i flere timer

Brutal dyremishandling: Lama gennemboret med jernspyd
Brutal dyremishandling: Lama gennemboret med jernspyd

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Husker du X Factor-vinderen Emilie?...
bt.dk
24-årige Casper i mål i Norge efter...
bt.dk
Antallet af voldssager eksploderer:...
bt.dk
DSB hæver priserne for tusindvis af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx