Af - 26/02-16 19:14

Vegetar: Kødædere er egoister og burde takke os andre for at redde jordenVegetar: Kødædere er egoister og burde takke os andre for at redde jorden

En kronik om vegetarisme, kød og klima gør op med det drilleri, som forfatteren bag, mener vegetarer konstant bliver udsat for. Kødspiserne burde i stedet takke forfatteren frem for at drille, lyder det i kronikken.

Bildstrecke im Grossformat »

Den svenske reporter og debattør Emma Lindström langer i en kronik på Nyheter 24 ud efter kødspisere, som hun mener er ‘vor tids største egoister’. I kronikken skriver forfatteren, at hun er træt af at blive drillet som vegetar, og at kødspiserne burde takke hende og andre vegetarer for at redde planeten.

- Jeg har fået nok af at være den trælse i venneflokken. Især når i burde takke mig. I burde holde jeres kæft, når det kommer til diskussioner om, hvorvidt jeg får næringsstoffer nok og i stedet give mig respekt for, hvad jeg gør for dig, mig og vores planet, skriver hun i kroniken.

Ny undersøgelse afslører: Hver tredje vegetar er en hykler
Ny undersøgelse afslører: Hver tredje vegetar er en hykler

For at underbygge hendes påstand nævner hun, at forskere gang på gang har påvist, at kød er én af de største klimasyndere.

- Enten så gør vi, hvad vi kan for at være i stand til at leve videre på Jorden, som vi kender den. Eller så fortsætter du med at holde monologer for mig om protein samtidig med, at du tygger os alle lidt nærmere døden, fordi du synes, at ‘kød er så godt,’ skriver hun i sin kronik.

Popsanger: Kødædere er værre end nazister
Popsanger: Kødædere er værre end nazister


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Svensk stjerne har mistet barn: 'Det...
bt.dk
Dramatiske scener: Storbrand på hotel...
bt.dk
Kriminel søn får sin familie smidt ud...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx