Af - 28/08-16 12:16

23-årige Liam er tatoveret over hele kroppen - men han fortryder kun én ting23-årige Liam er tatoveret over hele kroppen - men han fortryder kun én ting

Han var ikke glad, da han vågnede op og så den.

Bildstrecke im Grossformat »

Meningen med tatoveringer er, at de skal følge en resten af livet, og derfor er det en god idé at overveje grundigt inden, hvad man skal have lavet.

Men 23-årige Liam fra Cheltenham i Storbritannien valgte at udføre sin 'geniale idé' i en brandert, og derfor måtte han lære lektien på den hårde måde, skriver Independent.

Er det her Danmarks sjoveste tatovering?
Er det her Danmarks sjoveste tatovering?

For da han vågnede op ædru, var han alt andet enmd glad for sin nye kropsudsmykning.

For lige over skridtet sad der nu et logo for Tesco, der er Storbritanniens største dagligvarekæde, og i sin alkoholtåge havde han endda fået tilføjet supermarkedets slogan, 'every little helps' sammen med en pil, der pegede ned mod sine ædle dele.

Derfor får flere kvinder tatoveret en krone
Derfor får flere kvinder tatoveret en krone

Inspirationen kom ifølge ham selv fra indtagelse af tre liter cider og en plasticpose, men nu kalder han det sit livs fejltagelse.

I et forsøg på at få den ændret, deltog han i det britiske reality-show 'Tattoo Fixers on Holiday', og det lykkedes de erfarne tatovører at lave logoet om til en haj.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Louis kan ikke li' at få våde hænder...
bt.dk
Filmede sit døende offer: Willy får...
bt.dk
Fie og Caroline i vild bitchfight: Nu...
bt.dk
Formodet 'pakkebombe-mand' sprængte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx