Af - 26/06-16 22:10

Betjente frier til kæresterne under stor LGBT-paradeBetjente frier til kæresterne under stor LGBT-parade

Der var romantik i luften under Londons LGBT-pride, hvor to politibetjente benyttede lejligheden til at fri til deres kærester.

Den store LGBT-pride i London er ved at gå på hæld, og den har ikke været uden romantik. I denne video fra ITV London ser man for eksempel, hvordan en betjent fra Londons Metropolitan Police går på knæ og frier til sin kæreste på åben
gade.

Midt i lørdagens parade, hvor mere end 100 betjente deltog, valgte politimanden at bryde ud af formationen for at overraske sin partner Jonathan Sammons.

Det skete under stor jubel fra publikum, og da han gik på knæ for at stille et af livets vigtigste spørgsmål, var stemningen ved at koge over.


Jonathan Sammons fortalte bagefter til ITV News, at han ikke havde den fjerneste idé om, at hans kæreste ville fri til ham. Kæresten havde dog planlagt at fri.

- Det har været planlagt i et stykke tid, men ikke sådan her.

Kærligheden strømmer nu ind på politiets særlige LGBT-Twitter-konto Met Police LGBT Network.

Jonathans Sammons var ikke den eneste, der blev friet til. Her er to betjente, der også planlægger at gå en kærlighedsfuld fremtid i møde efter priden.LÆS OGSÅ: Borgmester: Aarhus Pride gør vores by til et bedre sted

LÆS OGSÅ: TV: Dansende pride-betjent med lækre moves går verden rundt

LÆS OGSÅ: Copenhagen Pride står bag ceremoni foran USA's ambassade

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx