Af Ritzau - 19/05-16 05:20; Opdateret: 19/05-16 08:19

Passagerfly forsvundet fra radar mellem Paris og KairoPassagerfly forsvundet fra radar mellem Paris og Kairo

Der var 69 personer om bord, da passagerfly på vej til Egypten pludselig forsvandt fra radar over Middelhavet.

storybild

(Billede: Scanpix)

Et passagerfly fra EgyptAir med 69 mennesker om bord er "forsvundet fra radaren" på tur fra Paris til Kairo natten til torsdag.

Det oplyser flyselskabet tidligt torsdag morgen på Twitter.

- Fly MS804, der lettede fra Paris klokken 23.09 europæisk sommertid mod Kairo, er forsvundet fra radaren, skriver selskabet med henvisning til en "velinformeret kilde".

Flyet er forsvundet kort efter klokken 02.45 dansk tid natten til torsdag over Middelhavet efter at være fløjet over Alperne, det nordlige Italien og Kroatien.

Flyet befandt sig i cirka 11 kilometers højde og cirka 16 kilometer inde i egyptisk luftrum, da det forsvandt fra radaren, oplyser EgyptAir på Twitter ved 05.15-tiden, cirka halvanden time efter at det skulle være landet.

Ifølge hjemmesiden Flightradar24 er passagerflyet en Airbus 320-232. På flyvningen havde det 59 passagerer og ti besætningsmedlemmer om bord. Passagerernes nationalitet er ikke kendt.

Udenrigsministeriets Borgerservice oplyser til Ritzau, at man ikke har kendskab til, om der har været danskere om bord på flyet, men at man er ved at undersøge sagen.

De egyptiske myndigheder er ifølge EgyptAir i gang med en rednings- og eftersøgningsaktion.

I oktober sidste år styrtede et russisk passagerfly med 224 mennesker om bord i døden over Sinai-halvøen. Ifølge Egypten stod militante bag ulykken.

I marts blev et passagerfly fra EgyptAir mellem Kairo og Alexandria kapret af en mand, der tvang det til at ændre kurs til Cypern. Det viste sig at være en mand, der ville have opmærksomhed fra sin ekskone.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
Ballade internt i regeringen: Var det...
bt.dk
Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Uhyggeligt gidseldrama i Frankrig: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx